emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
26 Червня 2018 Офіцер командування військової частини А4239 Олексій Наконечний 1416

Минулого тижня у військовій частині А4239, що дислокуються у нашому місті, пройшов щоквартальний парковий тиждень озброєння та військової техніки.
Даний захід проводиться з метою виконання плану основних заходів на 2018 рік та підтримання автомобільної техніки у стані, який забезпечує постійно високу бойову готовність військової частини.
В Збройних Силах України автомобільна техніка залишається основним засобом, який забезпечує оперативну і тактичну рухомість військ, застосовується у всіх елементах порядків, є базою під монтаж комплексів озброєння і військової техніки та їх складовим елементом і визначає бойову готовність військових частин та з’єднань. Військова автомобільна техніка широко застосовується у всіх локальних війнах і збройних конфліктах, миротворчій діяльності військ та при виконанні завдань повсякденної діяльності.
Проведенню заходу передував напружений підготовчий період, що включав в себе відпрацювання необхідної документації, створення спеціалізованих постів, підготовку стаціонарних і рухомих засобів технічного обслуговування та ремонту озброєння та військової техніки, а також проведення інструктажів з дотримання заходів безпеки.
Під час основного етапу з особовим складом були проведені заняття із технічної та спеціальної підготовки, роботи з технічного обслуговування та ремонту ОВТ, удосконалення інфраструктури парків. Усі свої отримані знання військовослужбовці показали під час складання заліків.
Крім перевірки стану і підготовки автомобільної техніки та озброєння до експлуатації у військовій частині А4239 було здійснено також підготовку парків. Вона включала в себе перевірку стану, ремонт і наладку паркового обладнання, акумуляторних батарей, пунктів, приміщень, майданчиків, а також рухомих засобів технічного обслуговування і ремонту та інших елементів парків.
Завершився парковий тиждень у військовій частині 23 червня, і як результат було перевірено та покращено стан технічної готовності озброєння та військової техніки військової частини.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 13.05.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.58
39.6
42.66
42.67

Архів новин

<<Травень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
  1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

  


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо