emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
26 Червня 2018 РПЛ 748

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

Ляшко пропонує саджати за контрабанду мінімум на 5 років в тюрму
Кошти на підвищення зарплат і пенсій будуть, коли криміналізують контрабанду та незаконний перетин державного кордону. У цьому переконаний лідер Радикальної партії Олег Ляшко. Політик вимагає відновити кримінальну відповідальність за ці злочини, скасовану за часів Януковича.

«Влада побирається по всьому світу за кредитами, в обмін яких треба землю продати, ціну на газ чи пенсійний вік підняти. Достатньо прикрити контрабанду, яку кришують силовики, і мінімум 5 мільярдів доларів можна отримати до кінця року у бюджет. Сьогодні за контрабанду та незаконне порушення кордонів стягують штраф, при чому, невеликий. Заплатили і далі цим займаються. Тому ми вимагаємо встановлення кримінальної відповідальності за контрабанду та прорив кордонів, щоб років на 5-10 саджали в тюрму. Це мародерство, коли набивають собі кишені мільярдами, а страждають легальні виробники, які не можуть продати продукцію або люди, які не отримують зарплати і пенсії. Страждає вся Україна!», - наголосив Ляшко.

Отримані від перекриття потоків контрабанди кошти лідер РПЛ пропонує спрямувати на вирішення нагальних проблем українців.

«Якщо повернути мільярди до державного бюджету, вкрадені на контрабанді, будуть гроші на підвищення зарплат, пенсій, ремонт доріг, будівництво шкіл і садочків. А сьогодні влада розповідає нещасному пенсіонеру, який все життя пропрацював, що немає 200-300 гривень пенсії підняти, або робітнику, який працює на копійки і змушений тікати на заробітки за кордон, що немає можливості піднімати зарплату. Гроші є! Просто вони йдуть у кишені контрабандистів і тих, хто їх кришує», - обурився політик.

Також Олег ляшко закликав українців бути відповідальними у боротьбі із контрабандистами.

«Зараз контрабанду кришують силовики. Щоб це побороти, треба віддати ініціативу народу. Хай люди ловлять контрабандистів і отримують мінімум 10% від суми затриманої контрабанди. І тоді за місяць не буде ніякої контрабанди. Сьогодні законом заборонено вивозити з України ліс-кругляк, але ми бачимо, що залізничні станції на кордоні всі ним забиті. Чому митники закривають на це очі і допускають контрабанду? Бо вони, мабуть, теж у справі. Тому хай люди затримують контрабандистів. Треба радикально з цим боротися, щоб не грабували українців!», - переконаний Ляшко.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 28.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.3
39.33
42.42
42.45

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо