emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
11 Липня 2018 Наталія 788

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

Комітет ВР одноголосно підтримав зміни Ляшка до Конституції
Народний депутат Андрій Лозовий захистив на комітеті ВР з питань правової політики і правосуддя зміни до Конституції Радикальної партії. Законопроекти стосуються захисту прав фермерів, розширення повноважень Нацбанку та підвищення ефективності роботи уряду. Члени комітету одноголосно підтримали ініціативи Олега Ляшка. Про це політик повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«1. Проект Закону про внесення змін до статті 78 Конституції України щодо створення політичних передумов для стабільної та ефективної роботи Кабінету Міністрів України. На зразок Великої Британії депутатам суміщати роботу у парламенті та уряді, щоб поліпшити комунікацію між гілками влади та рівень політичної відповідальності.
2. Проект Закону про внесення змін до статті 99 Конституції України щодо удосконалення конституційної функції Національного банку України для забезпечення економічного зростання країни. Зобов’язати Нацбанк відповідати не тільки за курс гривні, а дешеві кредити для бізнесу та створення нових робочих місць.
3. Проект Закону про внесення змін до статті 41 Конституції України щодо реалізації прав українських громадян на землю, збереження власності на сільськогосподарські землі в руках громадян України та сталого розвитку села на основі фермерських господарств. Навічно закріпити землю за українськими селянами і не допустити дерибану національного багатства транснаціональними корпораціями», - написав Андрій Лозовий.

Нагадаємо, напередодні Олег Ляшко представив план, який дозволить відновити вертикаль влади та навести порядок у країні. Він передбачає скорочення чисельності депутатів та міністерств, зміна виборчого законодавства, ухвалення законів про ТСК та процедури імпічменту Президенту.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 19.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.58
39.6
42.26
42.27

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо