emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
12 Липня 2018 Петро 766

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

Ляшко: Лічильники газу повинні встановлюватись за рахунок держави
НКРЕКП має створювати умови для розвитку малого та середнього бізнесу, а не обтяжувати його. Про це з трибуни парламенту наголосив Олег Ляшко. Лідер Радикальної партії вважає, що лічильники, модеми та інші засоби контролю повинні встановлюватися за рахунок державного бюджету чи постачальних організацій.

"У Прилуках підприємців зобов'язують за власний рахунок встановити модеми за 30-50 тисяч гривень, щоб через нього передавати інформацію про використаний газ. У сьогоднішніх умовах кожен намагається вижити, створити робочі місця, заплатити зарплати людям, нагодувати своїх дітей і свою сім'ю. НКРЕКП замість створення умов для розвитку бізнесу, навпаки накладає на нього обтяження. Нехай НКРЕКП приходить і рахує, скільки людина споживає, або встановить за власний рахунок модем, щоб не стягувати з людей три шкури. Вимагаю скасувати це рішення!", - наголосив лідер Радикальної партії.

Політик переконаний, що вартість комунальних послуг можна знизити, збільшуючи обсяг видобутку українських корисних копалин.

"Ми бачимо всі можливості знизити ціни на газ. Собівартість видобутку українського газу 1,5-2 тисячі гривень. У людей у хаті він має коштувати максимум 4 тисячі гривень, але не 10 чи 11 тисяч. Замість підвищення цін на газ потрібно збільшити обсяг видобутку власного газу, торфу, вугілля, менше купувати імпортного вугілля, створювати робочі місця, платити зарплати нашим людям та запровадити енергомодернізацію, а не субсидії, які консервують бідність і залежність від зовнішніх постачальників. Енергомодернізація - це заміна вікон, дверей, котелень та теплотрас за рахунок державного бюджету. Збільшити обсяг видобутку власного газу, знизити тарифи та створити справжню енергонезалежність - тоді буде сильна Україна", - підсумував Ляшко.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 26.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.63
39.69
42.51
42.56

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо