emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
18 Липня 2018 Батьківщина 1514

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

Політичні репресії повернулися в Україну

17 липня, вночі, в аеропорту «Бориспіль» невідомі силовики півгодини утримували керівника Київської обласної організації партії «Батьківщина» Костянтина Бондарєва в зоні, яка передує митному та паспортному контролю, вкрали його телефон та забрали паспорт.

Лідер «Батьківщини» та депутати фракції дізналися про ці незаконні дії і майже усю ніч провели в аеропорту «Бориспіль».

На своїй сторінці у Facebook Юлія Тимошенко написала: «Політичні репресії повернулися в Україну! Цілу ніч разом із депутатами фракції провели в аеропорту «Бориспіль». На злітному полі відразу по прильоту невідомі захопили нашого керівника Київської обласної партійної організації Костянтина Бондарєва. Його заблокували в мікроавтобусі і вилучили особисті речі, телефон і паспорт громадянина України. Не представившись, намагалися зачитати йому якийсь документ. Усе це відбувалося ще до паспортного контролю – за межами України і за межами правового поля».

Політик розповіла, що оформлення заяви про фіксацію «факту крадіжки невідомими особами особистих речей Костянтина Бондарєва» тривало кілька годин і очільник Київської обласної парторганізації зміг пройти кордон за довідкою лише під ранок.

«На наших активістів за дорученням президента України розпочалося полювання. Повторюються ті ж самі дії, які робив Янукович. Ми усвідомлюємо, що ми живемо в неправовій державі. Кожен, хто одягнутий у військову форму, може по-бандитські схопити людину, якщо вона не сподобалась, тероризувати, забрати особисті речі. І це роблять силові структури, які мають захищати українців. Чи це та держава, за яку ми боролися!» – заявила Юлія Тимошенко на відео нічних подій в аеропорту «Бориспіль».

«Терор проти нашої політичної структури досяг апогею. Повномасштабні політичні репресії повернулися в Україну!» – наголосила голова партії «Батьківщина».
Юлія Тимошенко також повідомила, що партія не залишить цей факт терору проти соратника поза увагою: «Ми проведемо розслідування і з’ясуємо, чому СБУ замість того, щоб займатися диверсантами, сепаратистами, переслідує політичних опонентів. Просто в країні стає страшно жити людям, далеким від політики, підприємцям, політичним опонентам влади і так далі жити не можна!»

Голова Хмельницької обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Олег Лукашук розповів, що це не перший випадок залякування партійців і тиску на партію «Батьківщина».

«Юлія Тимошенко – беззаперечний лідер президентських рейтингів, що, вочевидь, викликає невдоволення влади, яка не гребує подібними методами. Чим ближче до виборів, тим, на жаль, сильнішим буде бажання влади обмежити діяльність демократичних політичних сил», - наголосив очільник партійців краю.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 13.05.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.58
39.6
42.66
42.67

Архів новин

<<Травень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
  1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

  


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо