emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
20 Липня 2018 РПЛ 753

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

Команда Ляшка змусила ДФС боротися з контрабандою лісу
На виконання доручення лідера Радикальної партії Олега Ляшка його заступник Віктор Галасюк обговорив з очільником ДФС Мирославом Проданом вимоги РПЛ по негайному перекриттю контрабанди лісу-кругляка та розслідуванню цієї масштабної афери разом з компетентними органами ЄС. Керівник ДФС запевнив у рішучій підтримці пропозицій, викладених у депутатському зверненні фракції РПЛ, про що радикал написав на своїй сторінці у Facebook.

«Ліс - як «лакмусовий папірець». Треба взяти під контроль економічний кордон країни, щоб миша не проскочила! Тоді в Україні будуть і інвестиції, і виробництво, і робочі місця, і європейський добробут!», - переконаний Галасюк.

Припинення вивозу необробленої деревини з України під виглядом дров – це наступний крок команди Олега Ляшка у боротьбі з контрабандою лісу-кругляка. Раніше за вимогою лідера Радикальної партії парламент криміналізував контрабанду експорту необробленої деревини, прийнявши у другому читанні та в цілому ініційований Олегом Ляшком законопроект №5495 щодо збереження українських лісів та запобігання незаконному вивезенню необроблених лісоматеріалів.

«Я з командою добився прийняття закону про криміналізацію контрабанди лісу: до 12 років тюрми для тих, хто варварськи грабує українців. Хай би в Євросоюзі зробили так само замість того, щоб закривати очі на контрабанду українського лісу. Чи гроші не пахнуть?! Термін дії нашого мораторію на вивезення необробленого лісу-кругляку - 10 років. Я внесу законопроект, щоб він діяв назавжди! Наш ліс служитиме українцям», - зазначив Ляшко.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 13.05.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.51
39.56
42.64
42.68

Архів новин

<<Травень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
  1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

  


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо