emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
23 Липня 2018 Олена 684

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

Ляшко: Треба радикально наводити порядок на дорогах!
Олег Ляшко на своїй сторінці у Facebook висловив співчуття загиблим у трьох масштабних аваріях, які сталися лише за день на Житомирщини, Миколаївщини і Хмельниччини, та розповів, як зупинити конвеєр смерті на дорогах.

«Масштабне будівництво та ремонт доріг і дорожньої інфраструктури, у першу чергу розмітки і освітлення; драконівська відповідальність за п‘янство за кермом і порушення Правил, безумовне використання ременів безпеки - ось що збереже безцінні життя людей. Треба радикально наводити порядок на дорогах, не зважаючи на ґвалт «правозахисників», які захищають п’яних убивць за кермом. Досить смертей українців!», - наголосив лідер РПЛ.

У п’яних водіїв політик пропонує забирати права на все життя, а також саджати у тюрму за ДТП із смертями. Олег Ляшко вже добився ухвалення відповідного законопроекту у першому читанні. Сподівається на підтримку парламенту і у другому.

«Зловили п’яним за кермом – на все життя позбавлення прав і 5 років тюрми. П’яний за кермом вчинив ДТП із жертвами – на все життя позбавлення прав і мінімум 15 років тюрми. До мене підійшли деякі колеги і запропонували за вчинення п’яним водієм ДТП саджати у тюрму на 200 років. Я повністю підтримую цю ініціативу. Давайте до другого читання так і запишемо у нашому законопроекті, щоб п’яні вбивці не могли вийти достроково, давши хабаря. Щоб вони не могли знову вбивати людей, бо життя людини – це найвища цінність. Давайте припинимо цю пошесть і вбивства на наших дорогах!», - закликав тоді колег Ляшко.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 13.05.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.58
39.6
42.66
42.67

Архів новин

<<Травень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
  1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

  


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо