emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
30 Липня 2018 РПЛ 730

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

Ляшко: Я поверну життя, роботу і корову в українське село
Причиною занепаду сіл по всій країні є відсутність державних дотацій для фермерів. Таке переконання на своїй сторінці у Facebook висловив Олег Ляшко і порівняв українські реалії з американськими.

«Трамп надасть підтримки американським фермерам 12 мільярдів доларів. А яку допомогу отримують від влади наші фермери? Нуль цілих хрін десятих! Все державні дотації гребуть олігархи і латифундисти, тому в селах вже майже немає корів і роботи», - написав політик.

Народний депутат заявив, що зупинить політику ігнорування українських селян. Ляшко розповів, що саме планує робити для відродження фермерства.

«Кожна сільська сім‘я, яка тримає корову, отримає 5 тисяч гривень держпідтримки.

Кожен, хто орендує землю, буде зобов‘язаний тримати корів: на один орендований гектар - одну корову.

Кожен сільгоспвиробник, який побудує корівник - отримає компенсацію 50% вартості будівництва.

Кожен, хто купить український трактор, сівалку чи інший сільгоспреманент - 40% компенсації.

Сільгоспкооперативи будуть на 5 років звільнені від сплати податків і отримають доїльні апарати і холодильні установки.

Держава компенсуватиме 30% вартості будівництва об‘єктів соцкультпобуту на селі - клуби, дитсадки, дороги, водогони, світло, спортмайданчики», - зазначив лідер Радикальної партії.

Політик наголосив на тому, що потрібно змінити Конституцію, щоб українці були господарями на своїй землі.

«Ми закріпимо в Конституції фермерство як основа аграрного устрою України і заборонимо продавати землю іноземцям. Я поверну життя, роботу і корову в українське село», - підсумував Ляшко.

Раніше комітет Верховної Ради з питань правової політики і правосуддя одноголосно підтримав зміни Ляшка до Конституції, які закріплюють землю за українськими фермерами.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 31.07.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
40.97
41.02
44.33
44.36

Архів новин

<<Липень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

    


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо