emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
17 Серпня 2018 РПЛ 382

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

Ляшко: У дітей має бути щасливе майбутнє!
Проблему переповнених класів Олег Ляшко пропонує вирішувати шляхом будівництва нових навчальних закладів. І прикладом для всієї України хоче зробити селище Глеваха на Київщині. Тут єдина школа, яка вщент забита дітьми, а в чергу на місце у єдиний дитсадок стоїть майже тисяча дошкільнят. Завдяки лідеру Радикальної партії тут будують одночасно початкову школу для 1-4 класів та дошкільний навчальний заклад на 300 дітей. Перший транш у 5 мільйонів гривень вже надійшов, що дасть можливість найближчим часом розпочати будівництво. Олег Ляшко приїхав до Глевахи та пообіцяв вибити ще мінімум стільки ж коштів до кінця року.

«Я хочу, щоб у дітей було яскраве майбутнє, щоб їм було, що згадати: про чудовий дитячий садочок, про школу, про маму і тата, які мають роботу і зарплату. Перший транш виділено – 5 мільйонів гривень і це тільки початок. Це зроблено за ініціативи селищного голови і нашої команди, бо я хочу, щоб в Глевасі діти не стояли в черзі в дитячий садок. Загальна вартість робіт – 60 мільйонів гривень. Думаю, що до кінця року 5 мільйонів буде ще, щоб ми десь за 2 роки це збудували», - наголосив Ляшко.

Селищний голова Глевахи Валерій Жеребцов подякував Олегу Ляшку за вирішення проблеми із переповненістю класів у селищі. Каже, він єдиний політик серед тих, до кого вони зверталися, який відгукнувся на їхню біду.

«В нашому садочку – 400 діток. Групи всі заповнені. Батьки інших дітей плачуть, бо немає куди їх подіти. Люди не можуть ходити на роботу, бо дитину не можуть віддати у садок. Завдяки Олегу Валерійовичу прийшов перший транш і ми зможемо побудувати початкову школу і новий навчальний заклад для дошкільнят», - зазначив селищний голова.

Водночас Олег Ляшко на добре оцінив таку народжуваність у селищі. Каже, така має бути по всій Україні.

«153 дитини іде в перший клас у Глевасі. Так має бути по всій країні, щоб в кожну школу йшли по 100 першачків. Але для того, щоб народжувати дітей, українці повинні мати житло, роботу і зарплату. Щоб батьки могли поставити дітей на ноги і прогодувати, а не тинятися по найманих кутках і не мають за що купити «памперси», їжу, пачку молочної суміші. Тому для підвищення народжуваності має бути не тільки розбудова інфраструктури, а підвищення добробуту людей. Ось вирішення проблеми народжуваності в Україні. Тоді ми поламаємо всі ті прогнози, що нам пишуть – що до 2050 року залишиться лише 30 мільйонів українців!», - підкреслив Ляшко.

У школі політик поспілкувався із семикласницями Марією, Танею, Лізою і Мариною. Дівчатка щойно повернулися з Рівного, де були на відпочинку. Олег Ляшко перевірив їхні знання з географії.

«Де знаходиться Мадагаскар?», - спитав Ляшко.

«На екваторі», - відповіли дівчата.

«А столицю Франції знаєте?», - звернувся знову до учениць лідер РПЛ.

«Париж!», - хором вигукнули семикласниці.

«Були в Парижі?», - поцікавився Ляшко.

«Ні!», - з прикрістю відповіли дівчата.

«Скоро будете. Обов’язково будете! Але для цього у ваших батьків мають бути гроші, достойна робота і зарплата. Ось що я добиваюсь. Нехай українці більше їздять, але не на заробітки, а за враженнями. І завжди повертаються додому, бо вони потрібні Україні!», - наголосив Ляшко.

Також лідер РПЛ пообіцяв вирішити питання із виділенням школі нового шкільного автобусу, перекриттям даху та реконструкцією стадіону.

«У школі на 1200 дітей – немає стадіону. Це неприпустимо! Я напишу звернення до уряду. Нехай виділять гроші на стадіон і на спортивну залу, щоб діти мали можливість на нормальному полі грати і в волейбол, і в футбол. А загалом, міні-стадіон має бути у кожному селищі, у кожному райцентрі – спортивна школа, а в кожному обласному центрі – басейн. Держава має більше коштів виділяти на спорт та фізичну культуру, щоб діти не курили, не пили і не тинялися по генделиках. Це моя політика!», - підсумував лідер РПЛ.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 31.07.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
40.97
41.02
44.33
44.36

Архів новин

<<Липень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

    


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо