emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
21 Серпня 2018 Офіцер командування військової частини А4239 Олексій Наконечний 1018

Успішне завершення заходу “Школи молодших інструкторів і командирівˮ, що відбувся минулого тижня на базі військової частини А4239 – це ще один крок у напрямку зміцнення цивільно-військової взаємодії та патріотичного виховання зростаючої молоді. Захід тривав п’ять днів, у продовж яких учасники проявили свої знання та закріпили нові вміння та навички. Для участі у заходах прибули представники вісьмох команд, з різних областей України, а саме, «Гвардія» (Кременчуг), ОТГ-23 (Шепетівка), ВПК «Подільські січові стрільці» (Летичів), МВПСК "Каскад"(Фастів), ВПК «Боривітер» (Бориспіль), ВПК «Прикордонник» (смт Калита), ВПК «Форпост» (Вінниця), ВПСК «Айдар» (Дніпро), загальною чисельністю понад три десятка юнаків та дівчат.
У перший день відбулись урочистості з нагоди відкриття “школиˮ, підняття Державного прапору України, спільна молитва за українське військо та окроплення отцем Миколаєм учасників свяченою водою. До гостей з настановчим словом звернувся командир військової частини А4239 та побажав їм міцності духу, здобутків у навчанні, миру і процвітання незалежної України та наших Збройних Сил.
Учасники заходу прослухали виступ оркестру, переглянули відеоролик присвячений історії військової частини, пройшли екскурсію музеєм та ознайомились зі зразками озброєння та військової техніки частини.
Також, команди ознайомились з розпорядком дня військовослужбовців, основними віхами історії місцевості на якій проводиться військово-патріотичний збір та об’єктами військової частини А4239.
Кожен день у військовій частині був насичений практичними заходами бойової підготовки, заняттями та тренуваннями. Він починався з підйому о 6:00 і тривав до відбою о 22:00, усе було дійсно відповідно військового розпорядку, що надало молодим патріотам можливість, хоча і не надовго, відчути себе справжніми військовослужбовцями Збройних Сил України.
В ході занять учасники познайомилися з багатьма аспектами несення сучасної військової служби, а саме: прийомами та засобами ведення вогню та практично виконали вправи стрільб зі стрілецької зброї, тактичної підготовки з інженерної справи, заходи хімічного захисту, роботи із засобами зв’язку та надання першої невідкладної медичної допомоги у бойових умовах, адже надання цієї допомоги у перші хвилини після поранення гарантує збереження життя до 90% поранених військовослужбовців, тобто все те, що вкрай необхідно уміти та знати кожному захиснику України.
Це лише один із багатьох заходів, що проводяться командуванням військової частини, у напрямку зміцнення цивільно-військового співробітництва та патріотичного виховання зростаючої молоді.
Захід завершився на плацу військової частини урочистим закриттям збору та нагородженням кращих.
Упевнений, що кожен з учасників заходу повернувся до дому з великою кількістю позитивних емоцій, хорошим настроєм, дізнавшись багато цікавого та корисного.

Військова частина А4239 запрошує чоловіків, що бажають долучитися до лав Збройних Сил України і стати на захист територіальної цілісності та незалежності України. Телефон у місті Хмельницькому: 65-62-25.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 31.07.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
40.97
41.02
44.33
44.36

Архів новин

<<Липень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

    


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо