emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
21 Серпня 2018 Головне територіальне управління юстиції у Хмельницькій області 824

Реєстрація новонародженого!
За бажанням батьків чи одного з них документи для реєстрації місця проживання новонародженої дитини можуть бути подані через органи державної реєстрації актів цивільного стану під час проведення державної реєстрації народження дитини.

За 7 місяців цього року, батьки 349 немовлят міста Хмельницького, скористалися відповідною послугою, зареєструвавши місце проживання новонароджених дітей за посередництвом органів держаної реєстрації актів цивільного стану.

Щоб скористатися вищезазначеною послугою, батькам новонародженої дитини, необхідно під час державної реєстрації народження подати до відділу державної реєстрації актів цивільного стану такі документи:
- заяву завстановленою формою;
- свідоцтво про народження;
- квитанцію про сплату адміністративного року;
У разі подання заяви представником батьків чи одного з них, крім зазначених документів, додатково подаються:
- документ, що посвідчує особу представника;
- документ, що підтверджує повноваження особи як представника.
У разі реєстрації місця проживання батьків за різними адресами місце проживання новонародженої дитини, реєструється разом з одним із батьків за
письмовою згодою другого з батьків у присутності особи, яка приймає заяву, або на підставі засвідченої в установленому порядку письмової згоди другого з батьків (крім випадків, коли місце проживання дитини визначено відповідним рішенням суду або рішенням органу опіки та піклування).
Оформлена органом реєстрації довідка про реєстрацію місця проживання дитини повертається до відповідного органу державної реєстрації актів цивільного стану або за бажанням того з батьків (представників), хто подавав заяву, може бути видана у відповідному орган реєстрації, центрі надання адміністративних послуг надіслана поштою.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 31.07.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
40.97
41.02
44.33
44.36

Архів новин

<<Липень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

    


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо