emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
22 Серпня 2018 РПЛ 1028

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

Ляшко: Ложку меду і стакан молока за рахунок держави – щодня кожній дитині у школі!
Олег Ляшко у День пасічника запропонував щодня давати ложку меду і стакан молока кожній дитині у школі за рахунок держави. На думку політика, це підніме і здоров’я нації, і доходи селян. Лідер Радикальної партії відвідав всеукраїнський арт-фестиваль «Медовий Баштан» у селі Хоцьки на Київщині та запевнив фермерів у своїй підтримці.

«Стакан молока і ложка меду щодня у школах – це і здоров’я наших дітей, і реалізація нашого меду. Як раніше було: дитина приходить до школи – отримує стакан молока і ложку меду. Тому і діти здорові були. А нам потрібна здорова і освічена нація. Ми будемо добиватися, щоб в українських школах давали мед і молоко безкоштовно. Щоб батьки останнє з хати не виносили, аби купити дитині ті корисні продукти», - наголосив Ляшко.

Також лідер РПЛ добивається встановлення жорсткого контролю за якістю добрив, щоб бджоли не гинули від хімікатів, а селяни не втрачали свої заробітки.

«Ці бджоли працюють більше, ніж усі трутні при владі разом взяті! Бджіл не труїти треба, а навпаки – робити все, щоб їх було більше. Більше бджіл – більше меду, врожаїв і заробітків для селян. Україна раніше займала перше місце в Європі за експортом меду. В цьому році вже скотилась на п’яте місце. Селяни зібрали втричі менше меду, ніж в минулому році, бо бджіл потравили. Це величезні втрати для бджолярів, для селян, для всього сільського господарства. Тому ми добиваємося відновлення державного контролю за якістю хімдобрив. Щоб не бодяжили у підворіттях, не продавали за 3 копійки і не труїли бджіл та українців. Також ми вимагаємо, щоб селян попереджали, коли будуть розпилювати добрива, аби вони встигли перевезти кудись своїх бджіл», - розповів народний депутат.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 31.07.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
40.97
41.02
44.33
44.36

Архів новин

<<Липень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

    


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо