emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
23 Серпня 2018 РПЛ 348

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

Ляшко: Годувати дітей у школах і дитсадках – функція держави!
Відновити державне фінансування харчування дітей в школах і дитсадках вимагає лідер Радикальної партії Олег Ляшко у Харкові. Місто – єдине в Україні, де за рахунок місцевого бюджету створена молочна фабрика-кухня дитячого харчування і безкоштовно для батьків годують дошкільнят якісною продукцією. Політик відвідав підприємство та наголосив, що кормити дітей за рахунок держбюджету мають у всіх навчальних закладах країни.

«Така молочна кухня, як у Харкові, має бути у кожному місті. Тому ми добиваємося, щоб у держбюджеті на наступний рік були передбачені кошти на харчування дітей у школах і дитсадках. Бо сьогодні багато сімей мають низькі доходи і їм нічим годувати своїх дітей. Це має бути функцією держави. Крім того, за рахунок держбюджету кожній дитині щодня у школі мають давати стакан молока і ложку медку. Щоб наші діти були здорові, рожевощокі і не голодували. На дітях не можна економити, бо нам потрібна здорова нація!», - підкреслив Ляшко.

Лідер РПЛ відзначив якість продукції харківської молочної кухні – особисто перевірив її на смак. Каже, такої якості мають бути всі продукти в країні. Тому вимагає повернути державний нагляд за якістю продукції.

«Сьогодні дітей труять неякісною пальмовою олією, бо немає державного контролю за стандартами якості. Бодяжать десь у підворіттях і розливають, щоб заробити 3 копійки. А діти потім в реанімаціях лежать. Тому ми вимагаємо відновити державний контроль за якістю продукції, щоб не травили наших людей. Треба припинити цей бардак, коли щодня люди потрапляють у лікарні через пальмову олію, палену горілку чи шаурму. Досить хаосу, за який українці платять своїм здоров’ям!», - підкреслив народний депутат.

Також Олег Ляшко вимагає запровадити державні програми підтримки тваринництва, щоб фермери постачали більше якісної молочної продукції.

«Ми боремося за заборону пальмової олії в молочній продукції, дотації на корів та відновлення агропереробки, щоб на такі заводи привозили найкраще українське молоко. Також ми категорично проти продажу землі. Нам треба більше корів, а не латифундистів на нашій землі. Ми вимагаємо ухвалити наші зміни до Конституції, щоб єдиним господарем на землі був фермер. Ось наша політика!», - розповів Ляшко.

За підтримку фермерів і виробників молочної продукції на підприємстві лідеру РПЛ подарували статуетку корови. Знають, що Олег Ляшко вже багато років їх колекціонує.

«Директор молочної кухні Євген Володимирович, як і я, збирає статуетки корів. Подарував мені одну. Візьму із собою на згадку про те, яким має бути якісне і здорове харчування дітей. Харківське підприємство – приклад для всієї країни!», - підсумував Ляшко.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 31.07.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
40.97
41.02
44.33
44.36

Архів новин

<<Липень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

    


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо