emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
30 Вересня 2018 Олена 428

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

Радикальна підтримка учасників шахового фестивалю
Днями відбувся XХІV відкритий Всеукраїнський шаховий фестиваль «Стара фортеця-2018» в місті Кам’янці-Подільському. Захід проводиться щороку з метою пропаганди шахової гри серед населення, підвищення спортивної майстерності шахістів та встановлення дружніх зв’язків між шахістами різних регіонів України, близького та дального зарубіжжя. Цього року учасників турніру було 47 із 7 областей України – Київ, Хмельниччина, Тернопіль, Чернівці, Вінниця, Миколаїв та Львів. Взяти участь в конкурсі та позмагатися за першість – потребує значних фінансових затрат, з чим і допоміг голова Старокостянтинівської районної організації Радикальної партії Олега Ляшка Олександр Балан. Дякуючи його фінансовій підтримці, вдалося гідно представити Хмельниччину на Всеукраїнському шаховому фестивалі учасникам зі Старокостянтинова. Більше того, Старокостянтинову є чим пишатись – Олег Поліщук, майстер спорту з шахів – посів почесне 2-ге місце у змаганнях з бліцу (24 учасники) , а його донька Марія – 8 та 9 серед дітей.
«Щороку проводиться Всеукраїнський шаховий фестиваль «Стара Фортеця» в місті Кам’янець-Подільський, де шахісти з усієї країни мають змогу позмагатися за визнання та призові місця. Я теж полюбляю гру в шахи, адже гра в шахи – тренує пам'ять, розвиває мислення та стимулює до самовдосконалення та, звісно, перемоги. Саме тому, коли до мене звернувся відомий на Хмельниччині шахіст – Олег Поліщук, майстер спорту з шахів – я з радістю підтримав його прохання та профінансував його участь в шаховому фестивалі. Був приємно здивований, коли дізнався, що на змагання також поїде донька Олега Поліщука – Марійка, якій лише 5 років! За результатами турніру, Марійка показала також гідний результат, що значно підсилило її віру та впевненість в себе, як майбутньої переможниці турнірів з шахів», - ділиться думками Олександр Балан.
«Шахи – не просто настільна гра, це по-справжньому гра інтелектуальна та розвиваюча. Переконаний, що вміння грати у шахи допомагає і в буденному житті, адже звичка прораховувати наперед вбереже від багатьох помилок і знайде шляхи вирішення багатьох, здавалося б, безнадійних справ. Крім того, шахи мають виховне значення: сприяють розвитку концентрації уваги, вміння долати труднощі та планувати власні дії, логічно мислити. Під час гри, кожен учасник змагань запекло прагне перемогти, продумуючи свій хід та намагаючись зруйнувати плани суперника. Та виграють ті, хто має кращу логіку, більшу витримку і холодний розум», – ділиться секретами успіху майстер спорту з шахів, Олег Поліщук.
Щиро вітаємо шахістів та зичимо подальших перемог! Радикальна партія Олега Ляшка – запорука успіху!

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 31.07.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
40.92
40.95
44.23
44.26

Архів новин

<<Липень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

    


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо