emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
6 Жовтня 2018 Олександр 732

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

ШАНОВНІ ХМЕЛЬНИЧАНИ! Громада Киева припиняе сплачувати незаконні таріфи!
Про що, сьогодні було повідомлено мерію м. Києва. Юристами громадських організацій було розроблено по кроковий алгоритм «Який дозволить вийти з корумпованого поля та захистити себе від незаконних тарифів!»
Перший крок
1. (Випадок) Якщо Ви почали отримувати платежі або попередження на сплату комунальних послуг то необхідно з'ясувати хто їх надсилає та на яких підставах! Для цього необхідно уважно причитати назву підприємства, якщо з цим підприємством відсутній договір то знайте ВИ маєте справу з шахраями.
2. (Випадок) Якщо у ВАС є договір з підприємством, але підприємство не надало ВАМ своїх право установчих документів то ВИ також маєте справу з шахраями.
Другий крок
У першому та другому випадку ВИ повинні негайно зробити наступні дії.
1. (Випадок) Якщо у ВАС не має договір! Вам необхідно повідомити підприємство про відмову в отриманні Вами послуг (копія зразків 1,2).
2. (Випадок) Якщо Ви підписали договір? В цьому випадку необхідно зробити запити наступного змісту, а саме. Витребувати всі право установчі документи, які під час укладання договору надано не було (зразки запитів 3,4,5,6,7).
У разі відмови ВАМ про надання право установчі документів підприємства, яке нібито надає ВАМ послуги, Ви повідомляєте підприємство про відмову в отриманні Вами послуг від цього підприємства.
Третій крок
Підприємство ПАТ звертається проти ВАС до суду на відшкодування збитків.
1. (Випадок) Коли суд відкриває проти вас провадження по заяві ПАТ (...........).
Ви звертаєтесь у п'ятиденний термін після отримання ухвали суду до Апеляційного суду на скасування ухвали суду про відкриття провадження (копія зразка 8 ).
2. (Випадок) Коли суд виносить вимогу на виконання без вашого повідомлення до суду.
Необхідно взяти копію рішення суду та звернутись до Апеляційного суду на його скасування такої вимоги (зразок до Апеляційного суду 9).
Четвертий крок
Коли невідомі особи намагаються ВАМ пошкодити електричні дроти, водяні труби, то що.
1. Необхідно негайно викликати поліцію або сусідів та скласти АКТ (підписати не менше двох особам).
Обов'язково в АКТі повинно бути , хто прибув до ВАС з якою метою, хто направив та на підставі чого?
2. На підставі Акту необхідно написати заяву про злочин до поліції та внести заяву до ЄРДР (зразок заяв про злочин 10, 11).
П'ятий крок
1. Після отримання відповідей на запити складається позовна заява на відшкодування нанесених ВАМ збитків. Зразок позовної заяви використовуйте на прикладі позову від ПАТ.
Необхідно буде долучити, всі ВАШІ платежі та відповіді на запити. Бажано провести експертну оцінку нанесених ВАМ збитків.
2. Можливо також звернутись до суду із зустрічним позовом. В цьому випадку необхідне буде адвокат або юрист.
https://www.facebook.com/Dmitr.Pavlichenko/posts/2166150370328564

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 31.07.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
41.03
41.06
44.45
44.47

Архів новин

<<Липень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

    


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо