emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
15 Жовтня 2018 РПЛ 963

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

Ляшко на Покрову привітав бійців у госпіталі
Олег Ляшко приїхав до Київського військового шпиталю, щоб привітати бійців зі святом Покрови і Днем захисника України та подякувати за подвиг. Політик наголосив, що для нього велика честь бути разом з військовими у цей день.

Лідер Радикальної партії завітав до відділення травматології, де лікуються бійці, які отримали поранення на фронті. Хлопці щиро раділи гостю.

- У нас до вас стільки запитань, ми так на вас чекали!, - радо вигукнув один з бійців.

Перше питання, яке задали Олегу Ляшку, було про корупцію.

- Подолаємо корупцію тоді, коли подолаємо бідність, - відповів лідер Радикальної партії.

- А ви, коли станете Президентом, посадите корупціонерів?

- Ні, - сказав Ляшко і зробив невеличку паузу. - Я їх розстріляю.

Політик поговорив з бійцями по душах. Вони не жалілися, а лише вказували гостю на несправедливість, яка панує в державі.

- Я получаю шість тисяч, а грузчик получає в два рази більше, - розповів Віталій Бас.

- Ризикуючи своїм життям і здоров’ям! Тому я і добиваюся підвищення зарплат, - запевнив Ляшко.

- Ні, я не кажу «ризикуючи»... Я просто стою за те, щоб моя донечка шестирічна не бачила війни. Ми всі такі самі, рахуй, із одного котла, - поділився з політиком військовий.

Всі, хто був у палаті, схвально кивали.

Виявилося, що з одним з поранених бійців, Тарасом Моторою з «Айдару», Олег Ляшко розминувся на фронті. На День Незалежності політик приїхав в одну з частин на Луганщині вітати військових, а напердодні Тараса шпиталізували звідти з пораненням. Провідати військового на свято завітала його дружина Світлана і донька Аня. Звертаючись до них, Ляшко наголосив:

- Такі хлопці, як Тарас, вже герої історії, герої підручників по яких будуть вчитися наступні покоління українців. Щоб ви розуміли, в який час ми живемо. Китайці кажуть «не дай Бог жити в часи змін», а тим більше - в час війни. Але ми не кликали цю війну, вона сама прийшла. І сьогодні наші хлопці встали, щоб зупинити війну і захистити країну. Як билинні богатирі, про яких ми свого часу читали. Через 200 років про цих хлопців будуть говорити, як про билинних богатирів, тому гордіться ними.

Ще один військовий з пораненням ноги – 25-річний Петро зізнався Олегу Ляшку, що напередодні таємно одружився. Політик побажав йому сто років подружнього життя.

- Ти – молодець. В тебе все попереду! Передай свої жінці квіти від мене і побажання щастя, - щиро радіючи, потиснув руку бійцю Ляшко.

Політик розповів військовим та їхнім родинам, що зробив для захисту інтересів України в ПАРЄ, де перебував минулого тижня. Зазначив, що захищати країну потрібно як на внутрішньому, так і на зовнішньому фронті.

- Я тільки вчора прилетів зі Страсбурга, ми відбили там наступ російської делегації. Зробили усе, щоб росіяни не повернулися в ПАРЄ. У своєму виступі я казав, що сьогодні наші хлопці на Донбасі ціною свого життя і здоров’я захищають і Європу, яка за гроші хоче продатися росіянам. Я нагадав їм про принципи. Насправді, щоб бути сильним потрібен не тільки внутрішній, а й міжнародний фронт. Щоб російські гроші не перемагали, і ми не обнулили все те, що в Україні захищаємо. Увесь світ повинен бачити, як ми сьогодні відбиваємо агресію Росії, повинен цінувати нашу країну, щоб ми не принижувалися і не жебракували, а вони не зраджували наших хлопців. 100 років тому ми втратили державність, тому що не змогли захиститися на міжнародному фронті. Сьогодні ми не зробимо такої помилки, - наголосив лідер Радикальної партії.

Політик запевнив, щоб добивається збільшення фінансування армії, а також розширення соціального пакету та спрощення процедури отримання землі військовослужбовцям.

- Збільшення фінансування армії - мінімум на 20 мільярдів гривень, щоб підвищити зарплату до 15 тисяч і забезпечити соціальними пакетами сім´ї військовослужбовців. Тому що зараз хлопці на фронті отримають 7-8 тисяч гривень. Це не гроші, навіть парковщик у Києві отримує 15 тисяч гривень. А «снайпер» НАБУ взагалі 80 тисяч гривень отримує - треба поміняти їх місцями з військовими. Також важливо впорядкувати відведення землі. Сьогодні корупціонери гребуть землю, а учасники визвольної війни не можуть отримати 10 соток, щоб побудувати хату. Ми вважаємо, що кожен учасник війни: доброволець, військовий ЗСУ, боєць Національної гвардії, прикордонник -повинні в автоматичному порядку отримувати землю. Щоб не вішали лапшу на вуха, що землі немає. Кожен, хто на передовій, хто не знає, чи вернеться ввечері в свій бліндаж живим, повинен точно знати, що його сім’я буде забезпечена, що він буде забезпечений, і що він захищає країну, а країна захищає його, - наголосив лідер Радикальної партії.

Політик висловив впевненість, що ніхто не має права забувати про тих, хто захищає країну.

- Я дивлюся на ці дискотеки вечірні, їдучи по Києву. Замість дискотек краще прийшли б у госпіталь і зрозуміли, в який час живемо. Тому потрібно зробити все, щоб якнайшвидше повернути мир. Пам'ятаєте, як наші діди рани мили? Ми думали, ну як це так, коли війна та була десятки років назад, а вони жаліються, що осколок сидить, нога болить. А тепер ми це розуміємо. Шкода, звісно, що на наше покоління прийшлась війна, але немає іншого варіанту. Або піднімаєш руки і здаєшся, або захищаєш нашу країну. І наші бабусі, дідусі, коли прийшли фашисти, вони захищали Україну і правильно робили. Дякую, що робите це сьогодні. Ми всі живемо завдяки вам, - підсумував Ляшко.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 25.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.5
39.52
42.22
42.24

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо