emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
18 Жовтня 2018 РПЛ 770

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

Ляшко-уряду: Приберіть руки з кишень українців - мацайте власні!
Підвищення мінімальної зарплати до 6 тисяч гривень, відновлення безкоштовного харчування дітей у школах та збільшення фінансування програми «Доступні ліки» на мільярд гривень – головні вимоги команди Радикальної партії до держбюджету на 2019 рік. Виступаючи з трибуни, Олег Ляшко наголосив – із виконанням цих вимог головний кошторис країни буде реально вирішуватиме соціальні проблеми українців.

«За всі роки незалежності в Україні не було соціального бюджету з однієї причини – країна ніколи не мала ні Президента, ні уряду, які б дбали про громадян і розвиток економіки. Кожна влада дбає виключно про власні інтереси, офшорні рахунки і своє збагачення. Команда Радикальної партії пропонує такі зміни до держбюджету, які зроблять його бюджетом розвитку економіки, відновлення робочих місць, подолання бідності. Щоб цей бюджет працював на українців і вирішення їхніх соціальних проблем», - підкреслив лідер РПЛ.

Запропоноване урядом підвищення «мінімалки» до 4200 гривень Олег Ляшко вважає недостатнім, адже такий рівень доходів не дасть можливості людям нормально жити.

«Вчора, коли я був на Рівненщині та Волині, під час прямого ефіру пані Галина з Корецького району пожалілася мені, що має 1460 гривень пенсії, а субсидії не отримала. Так само і пані Тамара з Костопільського району. Жінка не має субсидії із пенсією у 2000 гривень. Влада штучно забрала право на субсидію у мінімум 3 мільйонів українців, при цьому – зарплати і пенсії не піднімає. Тому головна наша вимога до держбюджету – збільшення заробітних плат. 4 мільйони людей отримують «мінімалку», яка не може задовольнити їхні елементарні потреби. Ми вимагаємо встановити мінімальну зарплату на рівні 6 тисяч гривень на місяць. Це дасть можливість перерахувати пенсії мінімум на тисячу чорнобильцям, колишнім колгоспникам та іншим категоріям громадян, які отримують мінімальну пенсію 1,5 тисячі гривень», - переконаний народний депутат.

Лідер РПЛ закликав владу припинити латати дірки в бюджеті за рахунок українців.

«Ми вимагаємо від уряду, парламенту та Президента Порошенка, який несе повну відповідальність за зубожіння українців, підвищення тарифів та «космічні» ціни на газ, припинити латати дірки в бюджеті за рахунок найменш вразливих категорій громадян України. Приберіть свої руки з кишень українців, а мацайте власні кишені – там ви знайдете мільярди, які можуть бути спрямовані на розвиток України і подолання бідності!», - підсумував Ляшко.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 25.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.63
39.69
42.51
42.56

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо