emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
30 Жовтня 2018 РПЛ 733

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

ХМЕЛЬНИЧАНИ! ДОЛУЧАЙТЕСЬ!
31 жовтня. 10:00. Кабмін. Київ. Разом скажемо «НІ!» газовій мафії! Підтримуєш - приходь!
31 жовтня Радикальна партія Олега Ляшка оголосила початок загальнонаціональної акції протесту проти підвищення тарифів на газ та грабіжницької політики влади. Радикальна партія Олега Ляшка вимагає від Уряду і Президента:
- провести позачергове засідання парламенту за участі Президента, прем’єр-міністра, голів «Нафтогазу» і НКРЕКП з повним звітом щодо ситуації на ринку газу;
- скасувати рішення Уряду від 19 жовтня про підвищення ціни на газ для побутових споживачів на 23,5%;
- підняти заробітні плати і перерахувати пенсії;
- впровадити план команди Олег Ляшко по зниженню тарифів - інвестувати у видобуток вітчизняного газу та провести масштабну енергомодернізацію.
РПЛ закликає приєднатися до протесту всі політичні сили, яким не байдужа доля України.
В обмін на черговий транш кредиту, влада штовхає українців в рабство до МВФ. І при цьому каже, що піднімає ціни на газ, бо треба взяти кредит в МВФ. Наслідком підвищення ціни на газ буде збільшення цін на все інше: тепло, продукти харчування і ліки. У підсумку українці стануть ще біднішими. Підняття ціни на газ замість підняття зарплат і пенсій – це політика збідніння українців та здорожчення нашої продукції. Людям потрібні робота і зарплата, а не кредити. Команда РПЛ завжди на боці людей - категорично проти підвищення тарифів, яке призведе до зубожіння українців та повної деіндустріалізації.
Реальна ціна на газ має бути не більшою за 3-3,5 тис грн. Собівартість видобутку українського газу – 1,5-2 тис грн за 1 тис кубів. Якщо до неї додати рентабельність і транспортні витрати, то максимальна ціна на газ буде 3-3,5 тис грн. А Уряд каже українцям платити 8 550 грн. Тому що влада дурить і грабує людей, займається корупцією і аферами замість того, аби розвивати економіку, створювати нові робочі місця та піднімати зарплати і пенсії.
Комунальні тарифи можна знизити як мінімум удвічі - і РПЛ знає, як це зробити, бо має абсолютно чіткий план по зниженню вартості газу. Він включає в себе наступні кроки: збільшення видобутку власного газу, встановлення чесної та об’єктивної ціни на газ, вкладання коштів в енергомодернізацію і житлово-комунальне господарство.
Радикальна партія Олега Ляшка закликає всі політичні сили відкинути протиріччя і об’єднатися заради припинення грабіжницької політики влади.
Іншого варіанту захистити людей немає!
Якщо влада не почує наших заяв – нехай почує мільйони людей.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 31.07.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
41.03
41.06
44.45
44.47

Архів новин

<<Липень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

    


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо