emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
1 Листопада 2018 РПЛ 542

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

ОЛЕГ ЛЯШКО: ГАЗОВИЙ ТАРИФ МАЄ БУТИ ВДВІЧІ НИЖЧИЙ
Лідер Радикальної партії бореться за скасування грабіжницької комуналки

Вдвічі знизити вартість газу для побутових споживачів, а також збільшити розмір мінімальної зарплати і пенсії. Такими є основні вимоги всеукраїнського мітингу “Стоп тарифам!”, який відбувся у Києві. Резолюцію протестувльників очільникові Уряду передав лідер Радикальної партії Олег Ляшко.

Газ для населення у межах соціальної норми споживання має коштувати 4 300 грн за тисячу кубів, а не грабіжницькі 8 550 грн, які сьогодні платять українці. Із такою вимогою до Уряду звернувся лідер Радикальної партії Олег Ляшко. Нові комунальні тарифи витягнуть з кишень українців додаткові 50 млрд грн, які до своїх гаманців покладуть корумповані чиновники, які разом із Президентом вступили у змову з МВФ. І це не межа. Попереду - два нових підвищення газової ціни у 2019 та 2020 роках загалом на 78%, про що влада не каже, бо боїться народного гніву. “Не здатні захищати людей? Не здатні піднімати зарплати і пенсії? Ідіть геть, паразити!” - заявив Ляшко на мітингу.
“Для чого піднімати ціни на газ? Де людям брати гроші на комуналку?” - із таким запитанням Олег Ляшко прийшов до Прем’єр-міністра Володимира Гройсмана, аби особисто передати йому резолюцію мітингу із вимогами протестувальників. Це зокрема - зниження ціни на газ, повернення субсидій всім, хто їх потребує, збільшення соціальної норми споживання газу до 2 400 кубів на сезон, встановлення лічильників за рахунок держави у кожну квартиру, проведення масштабної енергомодернізації і найголовніше – підвищення зарплат і пенсій українців. Урядовець пообіцяв уважно вивчити вимоги людей і дати вичерпну відповідь, що Уряд може у цій ситуації зробити.
У кабінеті Гройсмана було напрочуд тепло. Олег Ляшко ледь руку не опік, коли спробував доторкнутися там до батареї. “Простим людям тепла немає, а собі вони гріють, як у “Африці”! Нам не треба “Африки” в чиновницьких кабінетах. Нам треба тепло в оселі людей, у дитячі садки, у лікарні, у школи по всій країні, - заявив Ляшко згодом на мітингу. – І, якщо влада не дасть українцям тепла, вони не мають права включати у себе батареї, коли люди в лікарні під трьома ковдрами лежать, щоб зігрітися”.
Олег Ляшко заявив, що буде і далі боротися за справедливі тарифи: “Президент Порошенко і його влада залазять до кишень українців, розказуючи, що немає альтернативи підвищенню ціни на газ, бо їм треба взяти кредити МВФ. Але альтернатива є. Цю альтернативу пропонує наша команда. Це зниження цін на газ, відновлення соціальної норми споживання газу - щоб той, хто економить, платив меншу ціну. Це звільнення голови “Нафтогазу” Коболєва. Це звільнення урядовців, причетних до драконівських рішень про підвищення ціни на газ. Це встановлення газових лічильників за рахунок державного бюджету у кожну квартиру, щоб люди платити лише за те, що споживають. І ключове - це збільшення зарплат і пенсій. Коли ціну на газ піднімають на 78%, а мінімальну зарплату - тільки на 12%, де людям взяти гроші, щоб платити за газ, за ліки, за продукти? Усі гроші - у кишенях олігархів, Порошенка і його оточення! Ми маємо припинити цю грабіжницьку політику! Якщо вони самі цього не зроблять - ми це зробимо після президентських виборів і нашої перемоги!” - підсумував Олег Ляшко.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 31.07.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
41.03
41.06
44.45
44.47

Архів новин

<<Липень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

    


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо