emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
2 Листопада 2018 Головне територіальне управління юстиції у Хмельницькій області 995

МІН’ЮСТ ПРОВОДИТЬ КОНКУРСИ НА ПОСАДИ В НОВІ ДИРЕКТОРАТИ
 У 2017 році у межах реформи державного управління Міністерство юстиції було визначено пілотним міністерством, яке брало участь у наборі фахівців з питань реформ, а також у формуванні таких нових структурних підрозділів, як директорати.
 У 2017 структурі апарату Мін’юсту було сформовано два директорати - Директорат стратегічного планування та європейської інтеграції та Директорат з прав людини, доступу до правосуддя та правової обізнаності. Про це повідомила в. о. Державного секретаря, керівник Секретаріату Державного секретаря Міністерства Олена Косолапова

«Конкурсною комісією Мін’юсту було проведено конкурси. Це була абсолютно нова для нас процедура та цікаві випробування як для самих конкурсантів, так і безпосередньо для конкурсної комісії, і наприкінці року в нас вже був результат. На підставі конкурсів були обрані генеральні директори перших директоратів - Юлія Зайчекно та Владислав Власюк», - зазначила Олена Косолапова.

«Водночас реформа не зупиняється. У 2018 році у структурі центрального апарату Міністерства створено ще два директорати. Це Директорат правової політики у сфері судоустрою, судочинства та суміжних інститутів і Директорат з питань адміністративної політики. На сьогодні конкурсною комісією обрано генерального директора Директорату правової політики - Іллю Черногоренка. Також продовжуються конкурси на посади експертів, керівників експертних груп та повторно буде оголошено конкурс на генерального директора Директорату з питань адміністративної політики. Запрошуємо всіх охочих взяти участь у цьому конкурсі!», - наголосила Олена Косолапова.

 Директорат правової політики :
• буде займатися формуванням державної політики у сферах банкрутства та виконання рішення,
• буде визначати пріоритетні напрями розвитку держаної політики у сфері експертного забезпечення правосуддя
• постійно моніторити стан впровадження нормативно-правових актів у сферах судоустрою, судочинства, адвокатури та здійснення адвокатської діяльності.

«Впевнений, що новий директорат стане мозковим центром Міністерства у цих достатньо непростих, але водночас масштабних сферах», - зазначив Ілля Черногоренко.

 У складі Директорату правової політики у сфері судоустрою, судочинства та суміжних інститутів передбачено 23 посади, враховуючи посаду генерального директора.

«Наразі ми оголосили конкурс на 14 посад експертів та 4 посади керівників експертних груп. Протягом 2 останніх тижнів ми визначили 9 експертів - по 3 експерти в групи з судоустрою, банкрутства та з виконання рішень. Попереду ще відбір експертних груп на 4 напрями – судоустрій, банкрутство, виконання рішень, судова експертиза. В середині листопада зможемо відібрати керівників експертних груп», - зауважив Ілля Черногоренко.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 31.07.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
41.03
41.06
44.45
44.47

Архів новин

<<Липень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

    


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо