emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
6 Листопада 2018 Офіцер командування військової частини А4239 Олексій Наконечний 1130

Відзначили День Ракетних військ і Артилерії та готуємось відзначати 21-шу річницю створення частини та відкривати храм.

03.11.2018 у військовій частині А4239 відбулись урочистості з нагоди святкування Дня ракетних військ і артилерії Сухопутних військ Збройних Сил України.
На стройовому плаці військовослужбовці заслухали привітальні слова командира, який побажав міцного здоров’я, щастя, сімейного благополуччя, успіхів, нових здобутків у службовій діяльності, примножувати славні традиції військової частини та підтримувати її високий авторитет.
Також відбулось нагородження найдостойніших захисників України. У залі клубу оркестром військової частини було проведено святкову концерту програму.
З нагоди святкування, було проведено освячення ікони святої Великомучениці Варвари, що є покровителькою артилеристів та її урочисте встановлення у приміщенні штабу військової частини. Освячення ікони відбувалось поряд з новозбудованим храмом святого мученика Нестора Солунського, який буде освячено та офіційно відкрито вже цієї п’ятниці, 9 листопада 2018 року. Саме цього дня виповнюється 21 рік з моменту створення військової частини А4239.
Привітати особовий склад військової частини зі знаменною датою та на відкриття храму Божого приїдуть високі гості, волонтери, що допомагали у побудові храму, колишні військовослужбовці та ветерани військової служби.
Військова частина А4239 має славетну історію та героїчне сьогодення, адже її підрозділи нині перебувають на сході країни, захищаючи суверенітет нашої держави. З 2007 військова частина перейшла на «Точку-У». Мало про, що можна розповідати, з часом події сьогодення стануть предметом дослідження істориків, а поки ми можемо лише надати фрагмент з відкритого інтерв’ю НГШ ЗСУ: «Так що, коли ми будемо згадувати той період кінця літа 2014 року, коли росіяни «на спинах» наших відступаючих підрозділів просувалися все далі, треба пам'ятати, що врятувала ситуацію не піхота, і не добробати, і не десантники (хоча їх рейд був шикарний по своїй самогубності і підсумковій успішності). Коли звалилося все, ситуацію врятувала артилерія. Підрозділи ЗС РФ, виходячи на нові рубежі, просто вмивалися кров'ю, несучи втрати від противника, якого не могли бачити. Це і зумовило їх зупинку, так як військ, щоб створити нову лінію оборони від Маріуполя до Луганська, у нас тоді банально не було. І тоді боги війни почали ставити точки на карті. Точки У.»
Військова частина А4239 запрошує чоловіків, що бажають долучитися до лав Збройних Сил України і стати на захист територіальної цілісності та незалежності України. Телефон у місті Хмельницькому: 65-62-25.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 23.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.59
39.64
42.29
42.34

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо