emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
13 Листопада 2018 Олександр 919

У цю Суботу 10 Листопада у Хмельницькому кінотеатрі ім Шевченка від булась премьера фільму "Дике поле" за романом Сергія Жолдака Донбас. На премьері були присутні режисео фільму Яррслав Лодигін актор Володимир Ямненко. Після фільму відбулось обговррення фільму з глядачами. Без умовно приемно що у Хмельницькому після того як Я перший започаткував ідею Премьерних та допремьерних кінопоказів фільмів зустрічі з авторами фільмів,керівництво кінотеатру ім Шевченка почало рухатись в цьому напрямку але дуже кумедно! Ну поперше за можливість побути на Премьері Украінського фільму (в усьому світі премьрний та допремьерний показ проходить без коштовно, з метою обговорення фільму, до монтажу,вивчення попиту, суспільноі думки) з Вас візьмуть 50-70,гр. за квиток! Друге. Для Авторів фільму крім фуршету після премьери не покажуть місто не покажуть Хмельницьку область,красу нашого краю..3. Саме страшне це те що Дирекція кінотеатру в особі ім Шевченка не бажае йти і допомагати розвитку Кіно у Хмельницкому.Впертість Директриси вражае! Зал у якому під час Премьери фільму може вміститись біля 600глядачів був заповнений меньше ніж на половину!!! Саме завдяки"Роботі" Директора кінотеатру ім Шевченка ми маемо пусті підчас переглядів фільмів зали!!!
Ось відповідь Директора кіно театру на ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЗАПИТ про діяльність Кінотеатру.
"Шановний, Олександре Миколайовичу!
Згідно Закону України "Про доступ до публічної інформації" інформуємо, що кінотеатр ім. Т.Г. Шевченка - це міське комунальне підприємство, і надавати інформацію щодо використання власних коштів (кількість знятих кіносеансів, проданих квитків) не вважаємо за доцільне.
26 серпня 2018, 18:27:31, від "Кінотеатр ім.Т Г Шевченка м.Хмельницький" .
Ця відмова у наданні публічної інформаціі вже е приводом для Адміністративного провопорушення! Але звісно ,про які здобутки розповість Директриса Кіно театру? Про пусті Пусті порожні зали під час кіно переглядів?Або про те що Кіно сеанси знімають через відсутність глядачів у залі і кіно показують для одного двох людей? Чи чи можливо про те що Утримання кінотеатру ім Шевченка обходится нам з Вами (платниками податків!!) понад 15 тис .гривень на місяць,за припущенням адже на балансі кінотеатру колектив із 3 -4 чоловік?Для прикладу хочу навести роботу кінотеатру "Планета" Андрія Олеся. Кінотеатр "Планета " постійно шукае нові можливості для реклами! Піар акціі! Підтримка Украінського кіно! Саме кінотеатр "Планета" надавав зал для проведення акціі "Година світлого кіно".Ми були перші в Украіні хто Презентував фільм "Міна" реж Вофкі Соловья! Чому НАШ МЕР Олександр Семчишин мовчить !? Адже такій кінотеатр як наш Мае стати Фестивальним!!!! Чому коли я декілька раз звертався до управління Культури з проханням підтримати Презентацію у Хмельницкому повноцінних премьер фільмів "Постравматична рапсодія" режисера Павла Когута,за пьесою Дмитра Корчинського,та фільму "Маніфест "Ігоря Парфенова від Управління культури а зокрема особисто Артема Ромасюкова,був відвертий відказ!!!!Чому наше керівництво культури Міста та Області досих пір не створило жодного культурного проекту? Чому Люди якім ми довірили очолювати та розвивати нашу Культуру,окрім отримання гарних зар плат , нічого не роблять ?
Чому ? Чому ? Чому?......

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 26.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.6
39.63
42.56
42.58

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо