emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
14 Листопада 2018 Офіцер командування військової частини А4239 Олексій Наконечний 1606

«Відсвяткували день військової частини»
9 листопада 2018 року у Хмельницькому відбулися урочисті заходи з нагоди святкування 21-ї річниці створення військової частини А4239, а раніше, 3 листопада відбулось святкування 21-ї річниці створення Ракетних військ і Артилерії Збройних Сил України, до складу яких і належить частина.
На стройовому плаці військовослужбовці заслухали привітальні слова командира, який побажав міцного здоров’я, щастя, сімейного благополуччя, успіхів, нових здобутків у службовій діяльності, примножувати славні традиції військової частини та підтримувати її високий авторитет.
Зі привітальними словами до військовослужбовців звернулися шановані гості: голова Хмельницької обласної державної адміністрації Лозовий Вадим Миколайович, міський голова міста Хмельницького Симчишин Олександр Сергійович та Владика Антоній, митрополит Хмельницький і Кам’янець-Подільський.
В рамках заходу від Хмельницької обласної державної адміністрації та міської ради кращим військовослужбовцям вручено грамоти та подарунки за вагомий внесок у розбудову Збройних Сил України, високі показники в бойовій підготовці та проявлену розумну ініціативу.
В рамках заходу відбулось нагородження найдостойніших захисників України відзнаками Президента України, командуючого ракетних військ і артилерії та командира військової частиниА4239.
Гості свята сердечно привітали весь особовий склад військовослужбовців, працівників та службовців, ветеранів зі святом – Днем створення військової частини. У привітальних промовах було зазначено, що сьогодні військовослужбовці частини А4239 демонструють високу професійну майстерність, відповідальність і витримку, вірність присязі та військовому обов’язку, своєю напруженою службою та працею забезпечують високу бойову готовність. Побажали іменинникам добра та злагоди, міцного здоров’я, щастя і благополуччя, подальших успіхів у почесній і відповідальній справі зміцнення обороноздатності нашої Батьківщини – України.
У свою чергу хочеться подякувати шановним гостям за теплі слова та підтримку, що вони надають зміцнюючи ЗСУ та демонструючи, що армія і народ України єдині.
Продовжилося свято проходженням підрозділів військової частин урочистим маршем, виконанням пісні та ознайомленням зі зразками військової техніки і озброєння, що служить благородній меті. На завершення святкування військовослужбовців та працівників Збройних Сил України військової частини А4239 привітав творчий колектив 15-го гарнізонного будинку офіцерів і подарував для нас, у клубі військової частини, святковий концерт.
Командування військової частини А4239 вдячне за підтримку, значну допомогу нашим друзям та благодійникам, а саме: голові Хмельницької обласної державної адміністрації Лозовому В.М., міському голові міста Хмельницького Симчишину О.С., Владикці Антонію, митрополиту Хмельницькому і Кам’янець-Подільському, начальнику відділу Хмельницької державної адміністрації Мартинюку В.М., заступнику директора з управління персоналом та юридичних питань «Хмельницьобленерго» Гаврилюку В.В., заступнику директора з виробництва виробничого об’єднання «Новатор» Токарчуку М.С., директору будівельно-господарчого гіпермаркету «Епіцентр» Паюку В.С., директору регіонального управління «Приватбанк» Браніцькому Ю.О., директору торгового центру «Ріко» Пісковецькому Р.В., голові правління «Траст Старокостянтинівський Спеціалізований кар’єр» Романюку В.В., директору ДП «Хмельницьке лісомисливське господарство» Бурковському І.В., директору ДП «Ярмолинецьке лісове господарство», депутату Хмельницької обласної ради Кирилюку І.І., депутату Хмельницької міської ради Болотнікову С.П., керівнику Хмельницького відділення «Вікно Плюс» Борчуку В.В., та ін.

Військова частина А4239 запрошує чоловіків, що бажають долучитися до лав Збройних Сил України і стати на захист територіальної цілісності та незалежності України. Телефон у місті Хмельницькому: 65-62-25.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 29.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.13
39.17
42.26
42.3

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо