emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
25 Листопада 2018 РПЛ 665

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

Ляшко: Справжнє свято у сільгоспвиробників буде тоді, коли у селі буде робота і зарплата
Найкращим подарунком селянам буде державна підтримка та високі доходи. На цьому наголосив лідер Радикальної партії Олег Ляшко, вітаючи аграріїв на підприємстві «Україна 2001» в селищі Ямпіль на Хмельниччині. Тут займаються вирощуванням зернових та технічних культур, розведенням свиней та великої рогатої худоби, переробкою цукрових буряків та виробництвом цукру. За свою важку працю селяни отримують по 5 тисяч гривень на місяць, але цього політик вважає недостатньо.

«Я дам дотацію по 5 тисяч гривень на кожну корову у селі і 50% вартості компенсації техніки та будівництва тваринницьких комплексів. Щоб у кожному селі і хрюкало, і мукало, а люди були багатими і щасливими. Сьогодні Україну перетворили на сировинну колонію. Торгують сировиною, яка дає копійчані доходи. Справжні доходи – це торгівля готовою продукцією», - зазначив Ляшко.

Також політик вимагає від влади перерахувати пенсії колишнім колгоспникам та іншим працівникам сільського господарства.

«Люди не винні в тому, що в них була маленька зарплата і така ж мізерна пенсія. Тому треба підвищувати зарплати, щоб були нормальні пенсії. А щоб інфляція не з’їдала доходи, я знижу ціни на газ та відновлю державний контроль за цінами на ліки і продукти харчування», - запевнив лідер РПЛ.

Крім того, Олег Ляшко виступає категорично проти продажу землі, бо переконаний, що це зробить їх батраками.

«Сьогодні влада бреше, що продаж землі дасть можливість жити українцям достойно. Українські селяни не куплять землю, бо в них немає грошей. Тому треба відновлювати сільгоспвиробництво і дати можливість людям заробляти. Українська земля має готувати українських селян, а не транснаціональні корпорації і латифундистів. Тому справжнє свято для селян буде тоді, коли в селі буде робота, зарплата, соціальна сфера. Менше свиней буде при владі – більше поросят, гусей, курей, корів на селі!», - підкреслив Ляшко.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 19.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.58
39.6
42.26
42.27

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо