emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
25 Листопада 2018 РПЛ 885

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

Ляшко в Теофіполі знайшов альтернативу дорогому імпортному газу
Тисяча гривень за тисячу кубів газу – така собівартість палива, яке виробляє Теофіпольська енергетична компанія на Хмельниччині. Біогаз отримують, в основному, із макухи технічних культур по 60 тисяч кубів газу на день. Ним опалюють цілий район в області – школи, дитсадки, гуртожитки та частково цукровий завод. Ознайомитись з роботою підприємства приїхав Олег Ляшко. Політик переконаний: більше таких підприємств по Україні буде альтернативою дорогому імпортному газу.

«Всі, хто сидить на газовій трубі – мають мільярдні рахунки в офшорах і їх не цікавить альтернатива імпортному газу, бо тоді їм треба буде відмовитись від корупції. Вони закуповують імпортний газ, продають його українцям у 10 разів дорожче, а різницю кладуть собі в кишені. Я зміню цю політику! Ми знизимо податки, дамо дешеві кредити, подовжимо «зелений тариф» навічно, а не до 2030 року, щоб в Україні було, як в Китаї – 15 мільйонів таких станцій. Якщо хоча б 15 тисяч станцій на всю Україну – це можливість повністю відмовитись від імпортного палива і спрямувати весь газ вітчизняного видобутку на потреби житлово-комунального господарства по справедливій ціні, а не по грабіжницькій, яка є сьогодні. Натомість влада нам розказує, що альтернативи дорогому газу немає. Приїдьте в Теофіполь і подивіться на альтернативу. Чим більше таких підприємств по Україні – тим більше дешевого газу!», - наголосив Ляшко.

Крім того, лідер РПЛ вкотре звернувся до влади із вимогою включити опалення у містах України, які і досі відімкнені від газу через штучні борги.

«Сьогодні мільйон людей в Україні сидить без тепла, бо стали заручниками політики влади. Замість того, щоб заморожувати тарифи, влада заморожує людей! Сума заборгованості за газ цих міст, не підключених до газу, менша, ніж сума премій, які собі виплатили керівники «Нафтогазу». Ці гроші вони вже в Америки та Ліхтенштейни вивели, а жителі Кривого Рогу, Павлограду, Сміли, Шостки, Шепетівки мерзнуть. Ми припинимо знущання над людьми! Сьогодні є всі можливості опалювати всю країну дешевим теплом. У кожному районі по такій станції, окупність якої максимум 5 років, - і все життя буде доступне тепло. А значить, і нормальні зарплати у людей, бо вони не витрачатимуть останні гроші, щоб заплатити за комуналку. Натомість влада залазить до кишені кожного українця і грабує. Ми їм руки повідбиваємо!», - підкреслив Ляшко.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 20.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.66
39.68
42.23
42.24

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо