emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
25 Листопада 2018 Хмельницький міський відділ ДРАЦС 923

Ювілей – 18 років спільного сімейного життя відсвяткували у Хмельницькому міському відділі ДРАЦС. Бірюзове весілля тут відзначило подружжя Олександр та Алла Кротових. Щирі слова вдячності і любові, теплі побажання на майбутнє, дружні обійми та вітання – у такій атмосфері відзначили ювілейне весілля. Сліз радості і щастя не стримували ані гості, ні наречені. Відзначити річницю одруження – такий подарунок зробили для ювілярів їхні рідні.
Для подружжя Кротових річниця-це певний кордон, переступаючи за який вони переходять до нової стадії сімейних відносин - до зрілого сімейного життя.
Проживши разом 18 років, вони можуть з упевненістю сказати, що пройшли все: і дитинство кохання з бурею емоцій та незрозумілими поривами, і підлітковий період невпевненості один в одному, і школу життя в часи сварок і розставань. А сьогодні, як і при повнолітті людини, їх кохання досягло зрілості і буде лише дивувати своєю постійністю!
Для них заграв весільний марш Мендельсона. Під час поновлення шлюбних обітниць подружжя підписало символічний акт про те, що вони удвох прожили ці роки - легкі, важкі і одночасно щасливі, а на згадку їм було вручено цінний документ - повторне свідоцтво про шлюб. Неабиякі емоції відчули і їхні діти, коли розстеляли весільний рушник, на якому колись їхні батьки поєднали свої долі. Нехай це зворушливе єднання-поновлення шлюбних обітниць, продовжиться на довгі й щасливі роки.
Бажаємо прекрасному подружжю, щоб кожен день їх життя був сповнений радістю, любов’ю та сімейним теплом, а спільний життєвий досвід допомагав у вирішенні всіх життєвих проблем.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 26.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.6
39.63
42.56
42.58

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо