emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
26 Листопада 2018 РПЛ 612

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

Ляшко: Не дамо Президенту під приводом воєнного стану узурпувати владу!
Не дати Президенту Порошенку під приводом запровадження військового стану зірвати вибори і узурпувати владу в країні пообіцяв Олег Ляшко на засіданні фракції Радикальної партії. Політик запропонував ухвалити низку рішень, які дозволять захистити людей і державу: ввести воєнний стан на 30 діб, а не на 60, призначити вибори на 31 березня 2019 року, не обмежувати політичні права громадян та розірвати дипломатичні відносини з Росією.

«Підстави для введення воєнного стану з’явились не сьогодні. Російська агресія сталась не вчора, коли захопили наші військові кораблі на Азовському морі, а ще в 2014 році. Після того були Іловайськ, Дебальцево… І незважаючи на звернення парламенту та громадян, Порошенко не вводив воєнний стан. А сьогодні, за три місяці до виборів, раптом надумав його вводити. Щоб не дати використовувати воєнний стан для зриву виборів, ми наполягаємо на прийнятті цілого ряду рішень. Зокрема, ми вимагаємо, щоб парламент прийняв рішення і призначив президентські вибори на 31 березня 2019 року, адже в умовах воєнного стану вибори не проводяться. Тому це рішення має бути прийняте до введення воєнного стану», - наголосив Ляшко.

Свої вимоги лідер РПЛ планує викласти у законопроекті та вимагатиме його ухвалення до розгляду рішення про введення воєнного стану на засіданні парламенту.

«Виборчий процес формально починається 30 грудня. Ми підтримуємо ініціативу Порошенка про введення воєнного стану на 30 днів, а далі будемо дивитись, чи є необхідність в його продовженні. Бо ми розуміємо, що воєнний стан – це обмеження громадянських і політичних прав, обмеження діяльності ЗМІ та введення цензури. Тому ми підготуємо та зареєструємо законопроект, щоб передбачити, що введення воєнного стану не заважає проведенню виборів, а також зберігає всі політичні права: на ведення агітації, свободи ЗМІ, свободи політичних партій, свободи волевиявлення. Щоб під приводом воєнного стану не вводилася цензура і не переслідувались та не закривались опозиційні ЗМІ», - підкреслив політик.

Також Олег Ляшко вимагає ухвалити законопроект про націоналізацію майна агресора в Україні і нейтралізувати ворожу агентуру.

«Два роки тому фракція БПП провалила наш закон про націоналізацію майна країни-агресора. Ми наполягаємо на тому, щоб цей закон був прийнятий. Щоб не було такого, що для українців – воєнний стан, а для тих, хто торгує з Росією – ні. Щоб партнери Порошенка не їздили щодня в Росію і потім не приїжджали в його офіс звітувати, про що вони там домовились у Москві. Якщо воєнний стан – то для всіх!», - зазначив Ляшко.

Крім того, лідер РПЛ закликав керівництво держави звернутися до міжнародних партнерів про зміну формату переговорів з «мінського» на «будапештський» та вимагати ухвалення прямої військової угоди з США поза рамками НАТО.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 20.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.91
39.95
42.57
42.6

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо