emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
9 Грудня 2018 Олександр 1731

Прошу Підтримайте ідею РОВИТКУ КІНОМИСТЕЦТВА У ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ!і відправте цей Відкритий лист до мера міста Хмельницького Олександра Симчишина!

Шановний Олександре Сергійовичу!
Звертаюсь до Вас з проханням створити у місті Хмельницькому програму,
фонд розвитку кіно та мультиплікації у Хмельницькому.
Діяльність фонду буде полягати у наданні Державної підтримки з міського та обласного бюджету у реалізації кінопроектів.
Хочу зазначити що розвиток кіномистецтва у Хмельницькому е одним із
найважливіших
кроків на шляху Духовного,Патріотичного виховання молоді та громади міста.
У Хмельницькому завжди було і багато талановитих людей різного віку.
Ви знаете про спробу робити кіно у Хмельницькому молодих митців Дмитра Бевзюка та Дмитра Міліенка фільм «У нас був шкільний бал»,фільм Олександра Шеремети «Довкола кіно»,які знімали свої фільми за власні кошти,у той час як у місті можна створити кіно фонд завдяки якому митці Хмельницького та Украіни змогли би реалізовувити свої таланти!...
Давайте створемо їм умови для творчої самореалізації!
. Другим важливим кроком вважаю створення у Хмельницькому Центру розвитку Кіномистецтва імені Олександра Петровича Довженка,
у якому буде розташована Кінокомпанія,Дитяча та Юнацька кіношкола.
Зал для проведення Все Украінських та Міжнародних кінофестивалів.Кінокафе.
У місті Хмельницькому е багато вільних приміщень де може бути розташований кіноцентр це: 1.у приміщенні колишнього кінотеатру "Мир" яке багото років ніяк не можуть відремонтувати, ,2. колишній кінотеатр «Проскурів» 3. Музична школа 4. та багато іньших вільних приміщень!
Створення музею історіі Кіномистецтва в Світі та в Україні у якому буде окремо визначена історія творчості Олександра Петровича Довженко як Українського класика Світового кіномистецтва.
Олександр Петрович визнаний в усьому світі класик світового поетичного кіно, автор такіх фільмів як "Земля",та "Україна в огні"який знімав більшу частину свого фільму "Щорс" у Хмельницькому.
Дякую Вам за підтримку у розвитку нашого міста!
Нажаль Управління культури очолюванне Артемом Ромасюковим не займается розвитком кіномистецтва у Хмельницькому. Ми маемо проблему у відсутності глядачів у залі кінотеатру ім. Шевченка,у той час як м.Хмельницькому відкрилось декілька нових кіно театрів,у залі міського часто буває пусто і керівництво вимушене знімати сеанси.
Я переконаний що у місті Хмельницькому повина бути створена програма розвитку кіно у Хмельницькому! Створення кіностудіі,фонду,проведення кінофестивалів надасть інший більш високій статус нашому рідному місту Хмельницькому!
Я не одноразово постійно звертався за підтримкою до міського Управління культури але жодного разу не отримав жодноі підтримки у той час як Ви Олександр Симчишин людина до якої я ставлюсь з глибокою повагою декілька разів підтверджували свое бажання розвивати кіно мистецтво у Хмельницькому! Давайте це робити РАЗОМ! Дякую Вам за підтримку! Слава Україні!
Прошу усіх небайдужих Хмельничан долучитись до цього звернння шляхом голосування та відправки листа підтримки на сторінку мера міста Хмельницького.
Давайте створювати кіно у Хмельницькому разом!

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 26.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.6
39.63
42.56
42.58

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо