emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
13 Грудня 2018 Хмельницький міський відділ ДРАЦС 901

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

ЗАПРОШУЄМО ВІДСВЯТКУВАТИ ЮВІЛЕЙ ВЕСІЛЛЯ!!!
Весілля – один з найважливіших і водночас найромантичніших моментів в житті кожної людини. Відлунав вальс Мендельсона, молодята отримали перші поздоровлення і побажання. З цієї миті починається життєвий шлях нової сім'ї, на якому
неминучі труднощі, невдачі і помилки. Але якщо двом люблячим серцям вдасться все це подолати, попереду їх чекає багато приємних сімейних свят - річниці весіль. Святкування річниці весіль підкреслює важливість шлюбу і його щасливу долю. Тільки для міцної родини день одруження стає світлим святом на довгі роки. Діти, батьки, а пізніше і підростаючі онуки, в річницю весілля з радістю вітають «молодят». Святкування ювілеїв весілля - це відмінний спосіб побувати на своєму весіллі кілька разів, при цьому залишаючись багато років щасливим подружжям!
Від наших бабусь та дідусів нам передалася традиція відзначати річниці весілля. Ювілейні обряди дуже емоційні, за сценарієм розповідається про історію кохання подружжя.
Якщо ви хочете відсвяткувати річницю весілля, але не знаєте як, то в цьому допоможуть Вам працівники Хмельницького міського відділу ДРАЦС. Вони проведуть обряд ювілейного весілля. Це може бути будь-яка річниця: і перша – "ситцеве весілля", і п’ятдесята – "золоте весілля". Запрошуємо Вас поринути в атмосферу теплих почуттів та приємних спогадів і відзначити ювілейну річницю весілля у нашому відділі!
#ЮвілейнеВесілля

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 28.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.3
39.33
42.42
42.45

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо