emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
19 Грудня 2018 РПЛ 679

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

Ляшко: Премія педагогам має бути не менше депутатської зарплати!
Влада збільшила зарплати прокурорам на 25%, але не може дати щорічну премію заслуженим педагогам хоча б на рівні місячної зарплати народних депутатів. Цим фактом обурився Олег Ляшко. Політик вимагає від влади переглянути розмір цих премій і гідно оцінити працю освітян.

«Цих педагогів, які отримають щорічну премію Верховної ради, 28 на всю країну. І ця премія менша, ніж зарплата народного депутата. Пропоную до наступного голосування перерахувати суму премій заслуженим педагогам і значно її збільшити. Це буде справедливо!», - наголосив Ляшко.

Лідер РПЛ підкреслив, високу зарплату повинні отримувати ті люди, від яких залежить освіта та здоров’я нації, а не прокурори та судді.

«Влада встановлює по 300 тисяч гривень зарплати суддям, а каже, що на зарплати вчителям і лікарям грошей немає. Більше того, сьогодні Кабмін прийняв рішення і підняв зарплати прокурорам на 25%. Не туди інвестуєте, панове! Тому перше, що ми зробимо після президентських виборів – переглянемо бюджет і радикально піднімемо зарплати вчителям, лікарям, вихователькам дошкільних закладів, соціальним працівникам», - зазначив політик.

Крім того, Олег Ляшко вимагає повернути державне фінансування префтехосвіти.

«За фінансування ПТУ має відповідати держава і роботодавці, а не місцеві бюджети. У нас в кожному райцентрі вчать економістів та юристів, а потім ці талановиті діти на базарах стоять з трьома дипломами. При цьому, країні не вистачає будівельників, столярів, механізаторів, шахтарів, вчителів, лікарів. Треба навчати тих, хто буде заробляти і відновлювати країну», - вважає Ляшко.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 30.07.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
41.03
41.06
44.45
44.47

Архів новин

<<Липень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

    


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо