emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
9 Січня 2019 РПЛ 1164

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

Ляшко: Щоб ліквідувати соціальне сирітство треба подолати бідність
Найвразливіші на Різдво – це діти, які залишились без батьків. Про це не з чуток знає Олег Ляшко. Політик змалечку виховувався в дитячому будинку та інтернатах і в новорічні свята завжди мріяв про сімейний затишок. Так само, як і діти обласного центру соціально-психологічної реабілітації «Сонячний дім» у Житомирі, яких політик приїхав привітати і підтримати. Переконаний, соціальне сирітство можна ліквідувати тільки подолавши бідність.

«Соціальне сирітство береться з бідності – коли батьки не мають роботи, грошей, п’ють та кидають власних дітей. Тому ключове для викорінення цього ганебного явища – це подолання бідності. А для цього потрібно відновлювати економіку, створювати робочі місця і піднімати зарплати. Тоді сиріт в Україні, якщо і будуть, то дуже мало. Тому моя мета – ліквідувати соціальне сирітство, бо я сам виховувався в дитбудинку та в інтернатах виховувався. І я точно знаю, що треба, щоб подолати бідність. Бо найкраще для дітей – це коли мама і тато ведуть дитину за руки до ялинки або в кіно чи просто поруч вдома», - вважає Ляшко.

Лідер РПЛ поспілкувався із малечею та провів власне соцопитування. Цікавився, ким вони мріють стати у майбутньому. Відповідь більшості дітей здивувала політика.

«До чого дійшов прогрес – діти в 10 років хочуть бути мерами міст. Так, це непогана мрія, але чому ніхто з них не хоче бути столяром, муляром, металургом, шахтарем, будівельником? Бо ті отримують невеликі зарплати. Ось чому дуже важливо відновлювати престиж трудових професій, бо люди праці потрібні для відновлення економіки. Я, коли навчався в інтернаті, отримав права водія трактора та навички столяра, бо було трудове навчання. Тому дуже важливо цим дітям давати необхідні знання ще змалечку, щоб вони виросли і змогли себе реалізувати», - зазначив народний депутат.

Секретом власного успіху Олег Ляшко вважає віру в себе. Побажав малечі брати приклад із себе.

«Я такий самий, як і ви – виховувався в дитячому будинку і в інтернатах. І подивіться, ким став. Тому кожен з вас може бути на моєму місці і досягти всього в житті. Головне – вірити в себе, добре вчитися, ніколи не опускати руки і ставити цілі. Тоді у вас все буде: і сім’я, і робота. А я зроблю все, щоб кожен з вас міг себе в житті реалізувати, незважаючи на можливості», - запевнив дітей Ляшко.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 19.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.66
39.68
42.23
42.24

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо