emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
9 Січня 2019 Олег 694

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

Робота депутата на окрузі
Через творчість прокладаємо шлях до любові, до серця і до рідної держави. Дитяча музична школа Понінківської селищної ради виховує цілу плеяду юних музикантів: бандуристів, піаністів, баяністів, скрипалів та вокалістів.
Нещодавно юні таланти дитячої музичної школи організували та подарували жителям Понінки святковий концерт «Музика зимової віхоли». Серед почесних запрошених і бажаних гостей був депутат Хмельницької обласної ради від РПЛ, місцевий благодійник та меценат – Олександр Миколайович Дехтярук.
Політик є частим та бажаним гостем у стінах закладу – адже постійно опікується музичною школою. Тож цього разу обласний депутат посприяв в придбанні необхідних музичних інструментів для подальшого успішного навчання діток. Дякуючи його сприянню, дитяча музична школа отримала: цифрове фортепіано, 2 бандури, 2 баяни та гітару.
«Я особисто дуже люблю гарну музику, тож сьогоднішній концерт для мене – справжнє задоволення, адже з перших нот зрозуміло, що для цих дітей, які тут навчаються, музична творчість – це не просто хобі, це невід’ємна частина їхнього життя. Наші діти – великі таланти! Наша дитяча музична школа багата на талановиту молодь та наполегливих викладачів. Тож дуже прикро, що сьогоднішні економічні умови такі, що батьки стають головними спонсорами розвитку талантів своїх дітей, адже такі заклади відчувають постійний брак фінансування. Знаю, що не всі батьки можуть придбати все необхідне: музичні інструменти – не дешеве задоволення, тож і вирішив допомогти. Тепер вони матимуть змогу ще більше вдосконалювати свою творчість! Як результат, діти подарували чудовий концерт, в якому ми всі побували в чарівному світі музичного мистецтва!», – ділиться враженнями Олександр Миколайович.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 29.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.07
39.13
42.09
42.15

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо