emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
10 Січня 2019 Наконечний Олексій 989

"Підготувалися та помолилися за захисників України"
4 січня, у п’ятницю, в клубі військової частини А4239 з військовослужбовцями, що наступними їхатимуть боронити наш народ на Схід України було проведено підготовчі збори. На них було обговорено та вирішено ряд питань, що сприятимуть якомога якіснішому виконанню свого конституційного обов’язку кожним воїном-захисником Батьківщини.
Метою даного заходу являлося поліпшення умов несення військової служби, підготовка до виїзду, планування транспортування, організація побуту на місцях та вирішення нагальних питань. Це здійснюється шляхом доведення аналізу попереднього досвіду, удосконалення системи взаємодії, чіткого розподілу завдань, швидкого інформування, оперативного реагування та командування.
Збори організовано та проведено під керівництвом командира військової частини з використанням сучасних мультимедійних засобів та залученням усього особового складу, що планується до відбуття.
Завершальне слово було надано військовому священнику, архімандриту отцю Даниїлу. У ньому він висловив високу шану до кожного воїна-захисника, зауваживши, що «захист своєї країни, свого народу в жодному разі не може бути гріхом, а навпаки являється священним обов’язком кожного». Також, капелан повідомив, що він поїде разом з особовим складом, буде надавати духовну підтримку та проводитиме службу Божу у похідній капличці.
Після цього військовослужбовців було запрошено до новозбудованого храму Божого святого мученика Нестора Солунського, що на території військової частини А4239 для проведення молити за захисників та за мир в України.
Настоятель храму, отець Даниїл привітав усіх з прийдешніми святами, запросив до служби Божої на Різдво, подарував кожному по образу Божої Матері з Ісусом, побажав міцного здоров’я та Божого благословення родинам і близьким військовослужбовців та зауважив, що на час його служіння на Сході України військовослужбовці не залишаться без релігійної підтримки і храм побудований їх руками продовжить працювати у звичному режимі за допомогою служителів Православної Церкви України.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 27.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.6
39.63
42.56
42.58

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо