emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
10 Січня 2019 РПЛ 684

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

Ляшко-владі: Замість вітальних листівок надрукуйте меморандум з МВФ і покажіть, як обкрадаєте людей
Підвищення ціни на газ для населення на вимогу МВФ ще на 15%, яке анонсує влада в травні, призведе до колапсу житлово-комунального господарства. Про це заявив лідер Радикальної партії Олег Ляшко. Політик підкреслив, криза неплатежів за комуналку і так на критичному рівні – лише за 2 місяці після підвищення тарифів заборгованість за послуги ЖКГ зросла на 9 мільярдів гривень.

«Замість вітальних листівок, які від влади людям носять перед новорічними та різдвяними святами, нехай ця влада надрукує текст меморандуму з МВФ і покаже українцям, на що вона їх прирікає: щоквартальне підвищення цін на газ, на ліки, на продукти та на все інше. Що, людям щокварталу пенсії і зарплати піднімають? Ні! А тарифи і ціни на все на світі влада піднімає!», - обурився Ляшко.

Лідер РПЛ назвав політику влади в галузі енергозабезпечення і тарифоутворення абсолютно неправильною. Каже, коли весь світ вкладає кошти в пошук власних енергоносіїв, українська влада не користується своїми ресурсами.

«В усьому світі збільшується кількість бурових нафтових і газових вишок. А у нас навпаки – зменшуються обсяги видобутку газу, а збільшуються тарифи і обсяги закупівлі імпортного газу. Замість того, щоб створити умови для інвесторів та спрямувати кошти на енергомодернізацію, влада витрачає мільярди на субсидії», - підкреслив політик.

Олег Ляшко закликав владу припинити грабувати українців та встановити справедливі тарифи.

«Вихід один – радикальна зміна політики влади. Це справедлива ціна на газ, яка відповідає українським реаліям, а не імпортному паритету, збільшення обсягів видобутку власного газу, енергомодернізація, підвищення зарплат і пенсій, щоб люди останні гроші не відносили за комуналку, та справедливий порядок нарахування субсидій, який не штовхатиме українців до розлучень чи виписування власних дітей з хати заради субсидії», - підсумував Ляшко.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 30.07.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
41.03
41.06
44.45
44.47

Архів новин

<<Липень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

    


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо