emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
15 Лютого 2019 Анатолій Савчук 3367

День св.Валентина «Під знаком Купідона»
В день Святого Валентина 14 лютого 2019 року Хмельницьким міським Центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді було організовано та проведено для молоді з Товариства молодих інвалідів розважальний вечір - конкурс до Дня св. Валентина «Під знаком Купідона»
Захід розпочався з виготовлення листівки - валентинки власними руками, також учасники дійства дізналися про історичні події, що передували дню всіх закоханих, взяли участь у цікавих конкурсах, відгадували загадки та обмінювалися побажаннями і привітаннями з святом.
Молодь Товариства також активно підготувалися до свята, цитуючи та співаючи про – кохання. Зокрема, лунали пісні Ірини та Валентини Чекановських, Валерія Білоусова, поезія Наталії Авдєєвої та навіть гумореска про «Куцу Феську» від Інни Миколаївни.
Працівниками Центру було облаштовано фотозону, де усі бажаючі могли зробити світлини. А на завершення молодь надихнувшись романтичними настроями від концерту влаштували дискотеку та солодкий стіл, співали акапельно під гітару усім відомі пісні про кохання та насолоджувалися щасливою миттю.
Хмельницький міський Центр соціальних служб і надалі планує роботу із Товариством молодих інвалідів з метою підтримки психоемоційного стану молоді.
Вик. психолог
Слободян Оксана

За цими, майже статистичними рядками звіту, насправді прихована щоденна кропітка робота наших вірних партнерів та друзів - психологів Хмельницького міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у лікуванні душ молодих, і не зовсім вже молодих людей з інвалідністю, по навчанню їх усвідомленному реагуванню на життєві виклики, щепленню навиків відповідального комунікування та взаємодії у спільноті.
Для нас це надзвичайно важливо з точки зору відчуття що ця молодь у полі зору виконавчої влади міста, дає надію та підсилює віру у розвиток спільноти, 19 - річний досвід діяльності якої, стане в нагоді для формування толерантного інклюзивного суспільства.
Хочеться вірити у те, що поруч з розвитком молодіжної спільноти, отримає належну увагу і психологічна служба міста у час непередбачуваних, іноді алогічних, реформ.
Анатолій Савчук.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 26.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.52
39.55
42.29
42.32

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо