emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
20 Лютого 2019 Офіцер командування військової частини А4239 Олексій Наконечний 3194

Цього тижня військовослужбовці військової частини А4239 удосконалювали свої вміння та навички у стрільбі з автомата Калашникова та пістолета Макарова.
В ході підготовки та проведення навчальних стрільб, що проходили на базі Хмельницького загальновійськового полігону, було проведено перевірку теоретичної частини, знання правил та інструктаж з техніки безпеки, готовність до виконання вправ та контрольні заняття з предметів бойової підготовки для військовослужбовців.
З метою підтримання, на високому рівні, навичок володіння штатною зброєю близько двох сотень військовослужбовців виконали вправи контрольних стрільб з автомата та пістолета.
Незважаючи на складні погодні умови стрільби пройшли успішно.
Стрільба з бойової зброї усім особовим складом військової частини, не залежно від посад, є вкрай важливим елементом бойової підготовки і постійно проходить на високому рівні з дотриманням усіх необхідних вимог та правил. Виконання даного виду стрільб є обов’язковим та вкрай необхідним. Тим паче враховуючи умови сьогодення. Бойові дії ведуться за будь-яких погодних та часових умов, тому для військовослужбовців важливо максимально професійно поводитись зі зброєю та постійно підтримувати високий рівень фахової майстерності. Саме з цією метою регулярно проводяться заходи бойової підготовки особового складу військової частини А4239.
На відміну від стрільб з пістолета, де вправа виконується тільки стоячи на одній відстані від мішеней, з автомата кожен стріляючий знищує умовного противника стоячи, з коліна та положення лежачи. Особливістю, саме цього заходу, являлося завдання, що стояло перед військовими, а саме вразити всі цілі з мінімальним використання боєприпасів та лімітованим часом, що максимально наближено до умов ведення бойових дій, коли відсутнє постійне постачання боєприпасів. Як підсумок економія боєприпасів становила понад 1000 одиниць. Це ще один крок до наближення наших стандартів до країн НАТО. На завершальному етапі було проведено чищення та огляд особистої зброї.
Військова частина А4239 запрошує на військову службу. Долучайся до нас, стань частиною Збройних Сил України, що боронять наш дім.
Телефони для довідок: 65-62-25.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 16.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.58
39.6
42.02
42.03

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо