emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
24 Березня 2019 Віктор 2101 1

Всі хмельничани прекрасно пам'ятають, як не так давно можновладці та "придворні" журналісти висвітлювали те, яка добра міська влада, що дбає про річку Південний Буг. Влада виділила немалі мільйонні бюджетні кошти на розчистку русла річки Південний Буг. Здається так, що дійсно її (міську владу) потрібно носити на руках за це. Але у мене виникає питання: для чого робити розчистку каналізаційної стічної канави в центрі міста. Ну хіба, що для того, аби витрати бюджетні кошти - просто загнати їх в болото. А в мутній воді їх і не знайдеш. Багато хто з вас запитає А чому? Чому я паплюжу міську владу? Ну для тих, хто хоче розібратись я б порадив, проходячи з вулиці Прибузької до "Епіцентру" біля містка через Південний Буг, глянути у цей весняний час праворуч вниз перед тим містком на стічну канаву. Сьогодні, коли зелене листя ще не закриває цю стічну канаву з центральної частини міста, чітко видно колір та наповненя тих стоків - котрі є нічим іншим, як побутові стоки що прямують в русло річки. Тим, кому не бридко принюхатись, можете підійти ближче й "насолодитись ароматами тих стоків". То у мене запитання до усіх вас : чи потрібна нашому місту чергова помийна водойма в центрі міста, в котру вкладено кошти з бюджету міста? Особисто вважаю, що перед тим, як щось таки робити на користь хмельничан потрібно робити так, аби вона - та робота приносила користь! Нижче наведу декілька фото зроблених 22 березня 2019 року. І таких канав зі стічними стоками, особливо з правого берігу Південного Бугу є принаймі штук так 5-ть, аж до верхів'я річки в районі мікррорайону Гречани. І це, ще не враховує, ті потічки, котрі течуть у річку Плоска з таким же наповненням. А потім ми питаємо - чому Південний Буг цвіте? То чи не ліпше б було спершу за ці ж таки кошти подбати за влаштування ефективної каналізаційних мереж, влаштувавши їх у тих місцях де їх немає. А вже потім дбати про чистоту річки. Можливо я щось і не знаю, то якщо у когось з можновладців є інформація з цього приводу, думаю її захтіли б почути багато хто х хмельничан, кому не байдужий такий стан речей, як на фото - де саме це конкретне місце розташоване у місті Хмельницькому.

Коментувати:
Коментарів - 1:
Від: Хмельничанин24.03.2019 19:55А які дибіли починають чистити річку з заду на перед? Поки дойдуть до мосту на Камянецькій то на мосту на Трудовій замулить повністю. Але влада знає що робить і куди йдуть ці мільйони.

Популярні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 30.07.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
40.93
40.98
44.26
44.3

Архів новин

<<Липень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

    


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо