emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
3 Квітня 2019 Головне територіальне управління юстиції у Хмельницькій області 1455

3 квітня відбулося чергове засідання обласної МКМР з питань правової освіти населення, під час якого члени обласної міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення підвели підсумки реалізації правопросвітницького процесу #Я_Маю_Право! у 2018 році, а також проаналізували роботу міських та районних комісій МКМР.
Відкрив засідання очільник обласної юстиції Віктор Худняк. Як зазначив Віктор Анатолійович, у рамках реалізації проекту #Я_Маю_Право! проведено цілий ряд заходів, спрямованих на підвищення обізнаності населення щодо своїх прав та захист прав вразливих верств населення. Зокрема, в області успішно працює антирейдерський штаб, метою якого є захист прав аграріїв від незаконних дій щодо відчуження їх земель та майна. За результатами його роботи відкрито 4 кримінальних справи, 400 га сільськогосподарських земель повернуто у державну власність, ще на 1500 га накладено арешт, аби запобігти їх незаконному відчуженню.
Значна увага приділялася питанню запобіганню такого ганебного та небезпечного соціального явища, як булінг. Завдяки ініціативі Мін'юсту вперше в історії держави відповідальність за булінг передбачено на законодавчому рівні. Після цього, начальник відділу правової роботи, правової освіти та систематизації законодавства Валя Кусмінська доповіла присутнім інформацію щодо реалізації жителями області виборчого права під час проведення виборів Президента України.
Також у ході засідання фахівець юстиції області Наталія Фабро проінформувала присутніх щодо результатів перевірки роботи міських та районних МКМР, які проводилися спеціалістами ГТУЮ на Хмельниччині. Окремо учасники засідання заслухали доповіді представників Кам'янець-Подільської, Славутської та Віньковецької РДА про роботу, проведену в зазначених районах у рамках реалізації проекту #Я_Маю_Право! та обговорили результати перевірки роботи міських та районних МКМР, які проводилися спеціалістами ГТУЮ на Хмельниччині.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 30.07.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
40.93
40.98
44.26
44.3

Архів новин

<<Липень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

    


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо