emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
6 Квітня 2019 Офіцер командування військової частини А4239 Олексій Наконечний 2623

Готуємося до літа
Цього тижня, на початку квітня, у військовій частині А4239 розпочався перший етап проведення планового сезонного технічного обслуговування, що триватиме весь квітень. Для якісного проведення огляду готовності та для підготовки озброєння і військової техніки військовій частині А4239 до експлуатації у літній період заплановано цілий комплекс заходів необхідних для підтримання високого рівня бойової готовності підрозділів частини.
Проведенню заходу передував напружений підготовчий період, що включав в себе відпрацювання необхідної документації, створення спеціалізованих постів, підготовку стаціонарних і рухомих засобів технічного обслуговування та ремонту озброєння та військової техніки, а також проведення інструктажів з дотримання заходів техніки безпеки.
Перед початком сезонних робіт командири підрозділів провели дефектування і поглиблену перевірку технічного стану ОВТ, відбулися технічна конференція та інструкторсько-методичні заняття. Водії та спеціалісти ремонтних бригад залучалися на практичні заняття, в ході яких ознайомилися з технологію виконання найбільш складних робіт по обслуговуванню систем, агрегатів і механізмів машини, послідовністю виконання регулювань на автомобілях, тощо.
Окрім того, що даний захід прямо підвищує можливості і є вкрай необхідним для про ведення паралельно він дає змогу досягти і супутніх цілей. В ході його проведення військовослужбовці вивчають та закріплюють основи експлуатації озброєння та військової техніки, обовязки командирів різного рівня по організації її експлуатації, правильність визначення технічного стану озброєння, вони дізнаються як правильно підготовлювати та експлуатувати озброєння та техніку для підвищення можливостей її використання і збільшення терміну експлуатації. Це в свою чергу допомагає формувати почуття відповідальності за правильну експлуатацію та бережливе зберігання різних видів зброї та транспорту.
Щоденно перед початком робіт на техніці проводиться інструктаж по заходах безпеки, а начальник автомобільної служби майор Олександр Мацієвський особисто контролював виконання робіт. Під час інспектування, традиційно приділялася увага не лише зовнішньому вигляду, комплектності та справності автомобілів, але й знанню та виконанню водіями своїх обовязків, наявності відповідних документів, порядку та якості проведення сезонного технічного обслуговування.
Слід зазначити, що значна частина нашої техніки вже пройшла випробування в зоні проведення АТО та ООС та продовжує виконувати поставлені завдання по охороні та обороні України, тож питання її справності є принципово важливим.
Загалом планується провести заходи сезонного технічного обслуговування з понад трьомастами одиниць озброєння і військової техніки, а також виконати роботи у парках, сховищах, гаражах (стоянках) військової частини.
Варто зазначити, що попри складне економічне становище в країні усі фінасносі затрати на проведення заходів сезонного технічного огляду, були повністю профінансовані з державного бюджету. Командування Сухопутних військ Збройних Сил України повністю забезпечило військову частину усіма паливно-мастильними та витратними матеріалами, тому жодних проблем із забезеченням не виникає.
Також, для організації якісного утримання, зберігання, ремонту парково-господарського обладнання, приміщень, складів, сховищ, зразків військової техніки та озброєння органом місцевого самоврядування було виділено додаткове фінансування на забезпечення вищезазначених потреб військової частини А4239 у сумі 500000 гривень. Ми щиро вдячні Хмельницькому міському голові Олександру Симчишину, начальнику відділу по взаємодії з силовими структурами Юрію Шкабурі та всім депутатам Хмельницької міської ради за підтримку та допомогу для нашої військової частини. Вона являється єдиною у своєму роді серед усіх частини Збройних Силах України. Високий рівень матеріально-технічного забезпечення, а також підтримка народу і влади значно впливають на підвищення рівня боєздатності і готовності до виконання завдань по захисту нашої неньки-України.
Військова частина А4239 запрошує патріотів, що бажають долучитися до лав Збройних Сил України і стати на захист територіальної цілісності та незалежності України. Телефон у місті Хмельницькому: 65-62-25.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 30.07.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
40.93
40.98
44.26
44.3

Архів новин

<<Липень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

    


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо