emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
19 Квітня 2019 Даша Игнатенко 656

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

7 спостережень про чесні вибори по-українськи

Хто сказав, що в чесній боротьбі перемагає сильніший? Це не так. У чесній боротьбі перемагає шахрай той, кому потрібніше.
Судіть самі. Що втрачає Зеленський у разі поразки? Майже нічого. Що втрачає Порошенко? Абсолютно все. Тому він переможе. Воля до перемоги сильніша.

Спостереження 1. Воскресіння з мертвих.
І це не про Великдень. Просто люди у віці 18-60 років, що виїхали на пмж за кордон, але зберегли реєстрацію в Україні, раптом з'являються і голосують за чинного президента.
Як запевняють джерела на прикордонних службах, мертві душі, в першу чергу, будуть відроджені за рахунок штучного збільшення кількості числа в'їхали в країну українців на кордоні з Кримом, Донецькою і Луганською областями.
Так Порошенко може отримати до +1 млн. голосів!

Спостереження 2. Хай живуть субсидії!
У поточному році монетизація субсидій та індексація мінімальних пенсій відбулися передчасно, не влітку-восени, як мало бути, а 1 березня. Може, звичайно, Порошенко просто поспішав роздати борги народу. А може, банальний підкуп.

Спостереження 3. Соціальна допомога.
А хто цим не грішить? Є ж можливість, є адміністративний ресурс, є нужденні, лояльні до Президента. Чому б не виділити з державного та регіонального бюджетів кошти одноразової грошової допомоги? Ось і виділяють.

Спостереження 4. Не бачу значить не існує?
Виборчі дільниці з Росії були перенесені в посольства і консульства у Фінляндії, Грузії та Казахстану. Гріх не скористатися такими сприятливими обставинами, щоб вкинути пару-трійку зайвих бюлетенів. Або пару-трійку сотень тисяч...... вже як вийде.

Спостереження 5. Допомога нужденним.
Хто дуже потребує грошей? В першу чергу співробітники бюджетних організацій. Чому б їм не допомогти? Виключно з метою благодійності команда передвиборчого штабу Порошенка пропонує бюджетникам грошову винагороду в розмірі 1000 грн. після відвідування виборчої дільниці.
1000 грн. мало? Потрібно йти до виборчої комісії! Подейкують, що лояльним членам комісії, готовим закрити очі в потрібний момент, виділяють по 5000 грн. А секретарям і головам-по 10-15 тис. грн.

Спостереження 6. Щастя для пенсіонерів Донецька і Луганська.
Пенсіонери, які живуть в Луганській і Донецькій областях, а пенсії отримують в Україні, останнім часом стикаються з низкою складнощів в отриманні грошей. Їм доводиться відвідати пенсійний фонд України особисто. Там їм пропонують написати заяву про бажання взяти участь у виборах на конкретних дільницях. Після цього проблеми з виплатами пенсій припиняються, а до пенсіонерів доводиться інформація про те, що відвідувати виборчу дільницю не обов'язково.

Спостереження 7. Дива не буде.
Громадські організації, зареєстровані в ЦВК як офіційні спостерігачі на виборах, напередодні дня голосування констатують стійку тенденцію до погіршення ситуації з дотриманням законності, відкритості та демократичності виборів. Вказують, що влада створює умови для фальсифікацій в інтересах Порошенка. І прогнозують неможливість встановлення об'єктивних результатів виборів.
А що, у нас колись було по-іншому?

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 19.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.66
39.68
42.23
42.24

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо