emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
24 Квітня 2019 ХОЦТКУМ 841

Про обласний турнір юних краєзнавців
18 квітня Хмельницьким обласним центром туризму і краєзнавства учнівської молоді за сприяння Хмельницької обласної бібліотеки для дітей імені Т.Г. Шевченка було проведено обласний турнір юних краєзнавців.
Участь у турнірі взяли 14 команд з навчальних закладів районів, міст і обєднаних територіальних громад.
Юних краєзнавців привітала директор Хмельницького ОЦТКУМ Колесник Наталія Вячеславівна, вона підкреслила, що 18 квітня для проведення турніру вибраний невипадково, адже це Міжнародний день памяток та історичних місць. З презентацією книжкових краєзнавчих новинок виступила директор Хмельницької обласної бібліотеки для дітей імені Т.Г. Шевченка Черноус Валентина Юхимівна
Програмою турніру було запропоновано 4 номінації краєзнавча вікторина, фотовікторина, природничий конкурс та конкурс капітанів. Оцінювались правильність та швидкість відповідей.
Команди переможців та призерів у кожній номінації та у загальному заліку були нагороджені дипломами Департаменту освіти і науки Хмельницької облдержадміністрації. Всі учасники грамотами Хмельницького обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді.
У краєзнавчій вікторині найкращі результати показали:
Команда Подоляночки (керівник Малиновська Н.В.) Хмельницького обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді, яка посіла І місце, друге у команди Пошук (керівник Кравчук О.В.) навчально-виховного комплексу ЗОШ І-ІІІ ступеня-гімназія з м. Шепетівки, ІІІ місце у команди Чорні вершники (керівник Андрійчук Б.В.) Радіснянської ЗОШ І-ІІІ ступенів Красилівського району.
У Фотовікторині на тему Чи знаємо ми Хмельниччину І місце у команди Пошук навчально-виховного комплексу ЗОШ І-ІІІ ступеня-гімназія з м. Шепетівки, ІІ місце у команди Подоляночки Хмельницького ОЦТКУМ, ІІІ місце посіла команда Фаворит (керівник Яцентюк В.А.) КЗ ДМР Станція юних туристів Дунаєвецької обєднаної територіальної громади.
У природничому конкурсі, який складався з трьох складових: "Юний геолог", "Юний натураліст" та "Юний географ-краєзнавець", трійка кращих була такою:
І місце у команди Подоляночки Хмельницького ОЦТКУМ, ІІ місце у Фаворита КЗ ДМР СЮТур Дунаєвецької ОТГ, ІІІ місце у команди Іванковецькі магелани (керівник Кшевінська Л.А.) Іванковецького навчально-виховного комплексу Олешинської ОТГ.
В конкурсі капітанів І місце посіла Зілецька Катерина (команда Подоляночки), ІІ місце Говорова Капєтоліна (команда Юні краєзнавці (керівник Ващук Н.І.) ЗОШ І-ІІІ ст. 16 м. Камянець-Подільський), ІІІ місце у Корсуна Євгена (команда Іванковецькі магелани).
В загальному заліку абсолютним переможцем стала команда Хмельницького обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді Подоляночки, друге місце посіла команди Фаворит Дунаєвецької ОТГ, ІІІ місце виборола команда Пошук з міста Шепетівки.
За активну участь у турнірі грамотами Хмельницького обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді були відзначені команди: збірна команда Красилівського району, Ружичнянського НВК Розсошанської ОТГ, Славутського дитячо-юнацького центру туризму та екологічної роботи, Гвардійського НВК Гвардійської ОТГ, Олешинської ЗОШ І-ІІІ ст. Олешинської ОТГ, БТДЮ Антонінської ОТГ, Китайгородського НВК Китайгородської ОТГ, Чепелівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Красилівської ОТГ.
Після закінчення турніру всі учасники відвідали музей-студію фотомистецтва м. Хмельницького, де ознайомилися з великою колекцією старовинних фотоапаратів, картин. Екскурсія була цікавою та пізнавальною.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 25.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.63
39.69
42.51
42.56

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо