emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
24 Квітня 2019 Головне територіальне управління юстиції у Хмельницькій області 1265

Сьогодні важливий день для команди юстиції Хмельниччини старт проекту "Мама має право"!

"МАМА МАЄ ПРАВО - це проект, який допоможе підготувати вагітних жінок до важливих правових питань, які виникнуть після народження дитини.
Розпочинаючи презентацію очільник юстиції Віктор Худняк зазначив: Наш проект має не лише правопросвітницький, але й логістичний характер. Ми хочемо, аби кожна мати забезпечила своїй дитині гідний старт у житті щоб дитина мала усі необхідні документи, можливість доступу до усіх послуг, адже це важлива функція будь-якої правової держави!
Керівник Хмельницького обласного перинатального центру Лариса Приутляк також зазначила важливість цього проекту і висловила сподівання на подальшу системну співпрацю.
Більш детально про проект МАМА МАЄ ПРАВО! розповіла в.о начальника управління державної реєстрації НПА, правової роботи та правової освіти Валентина Кусмінська.
Також до обговорення залучилася мати шести дітей, відомий на Хмельниччині блогер Юлія Мізера, яка на власному життєвому прикладі розповіла, наскільки важливим для майбутніх матерів є такий проект.
Команда юстиції Хмельниччини буде відвідувати лекції для майбутніх батьків у місті Хмельницький, Камянець-Подільський та Старокостянтинів з висвітленням та розясненням найбільш актуальних правових аспектів щодо даної тематики. збільшуватиметься масштаб нашого проекту. Залучаємо юристів, медиків, блогерів, психологів та громадських активістів.
Після презентації проекту для майбутніх матусь провели першу лекцію, на якій розкрили найбільш актуальні питання.
"МАМА МАЄ ПРАВО!" - це не просто назва нашого проекту, це гасло, яке щоразу нагадуватиме кожній майбутній матері, що в якій би життєвій ситуації вона не була, вона завжди може розраховувати на підтримку та допомогу, адже наше завдання забезпечити стабільність і впевненість у завтрашньому дні для кожного!

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 30.07.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
41.05
41.1
44.5
44.54

Архів новин

<<Липень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

    


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо