emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
7 Травня 2019 Ася 1066

Прошу підтримати петицію до міської ради!
Я, як і всі мами, дуже хочу щоб моя дитина ходила до шкільної їдальні із задоволенням, "не ходила голодною" бо там знов давали ту "кашу-мазню". https://www.e-dem.in.ua/khmelnytsky/Petition/View/1197

Пропоную хмельничанам та міській владі звернути увагу на "Нове Шкільне Харчування" проект з покращення культури харчування у школах України, заснований кулінарним експертом Євгеном Клопотенко. У рамках проекту було розроблено Збірник рецептів страв для харчування дітей шкільного віку в навчальних та оздоровчих закладах, а також план впровадження нової шкільної культури харчування у шкільні їдальні по всій Україні.
Збірник ВЖЕ затверджений Державною службою України з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів, виданий Висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи, яким надано дозвіл на впровадження програми у їдальні освітніх закладів. Більше того, його можна безкоштовно скачати та почати змінювати харчування у своїй школі. Це нескладно. Проект вже стартував в регіонах - у Києві, Житомирі, Рівному, Львові та ін. містах
Щоб змінити шкільне харчування, не потрібно витрачати більше грошей. Ціна на нові страви не зміниться.
Щоб змінити шкільне харчування, не потрібно купувати екзотичні продукти. Взято до уваги лише ті, що зазвичай закуповують для школи.
Щоб змінити шкільне харчування, не потрібно купувати нове обладнання для їдальні. Розроблені страви з урахуванням старих духовок та відсутності всього необхідного на кухні звичайної шкільної їдальні та у великих обємах.
Щоб змінити шкільне харчування, не потрібно звільняти кухарів та шукати нових. Кухарі прекрасні. Вони все вміють готувати. Страви не складні. Нових технік немає: просто нарізати, змішати, запекти.
Для його реалізації потрібне лише Бажання батьків та адміністрації шкіл http://cultfood.info/faq/
Хмельницький - активне і прогресивне місто. Я сподіваюсь, що такий проект матиме активну підтримку нашої громади. Адже наші діти заслуговують на найкраще!
Долучайтесь!

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 30.07.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
41.05
41.1
44.5
44.54

Архів новин

<<Липень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

    


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо