emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
27 Травня 2019 Даніїл Михайлович 2365

Складнощі перельотів для вагітних
У яких же випадках ваш лікар не дозволить вам переліт? Список протипоказань до перельотів не такий великий, як може здаватися. У їх числі: загроза викидня або передчасних пологів, важкий токсикоз, аномалія розташування плаценти, анемія, багатоплідна вагітність, вагітність в результаті ЕКЗ, неправильне положення плода та інші супутні захворювання.
Дуже не рекомендується літати жінкам, починаючи з 36 тижня вагітності, при багатоплідній вагітності з 32 тижня, а також протягом семи днів після пологів. Питання, чи можна летіти на літаку вагітним на ранніх термінах, вирішується індивідуально.
Вам можуть відмовити у перельоті!
У кожної авіакомпанії діють свої чітко прописані регламенти, що стосуються можливості надання послуг перельоту пасажирів. Один перевізник може допустити на рейс вагітну на строк від 30 тижнів, а інший відмовить у перельоті вже на 28 тижні. До якого терміну вагітна може скористатися послугами перевізника, на якому терміні потрібна довідка від лікаря, - всю цю інформацію варто заздалегідь уточнити у менеджера авіакомпанії. Наприклад у авіакомпанії Air France, лояльні і не вимагають пред'явити медичну довідку на будь-якому терміні вагітності. Однак більшість перевізників все ж таку довідку з вас зажадають. У документі лікар (найчастіше лікуючий гінеколог) підтверджує, що політ не представляє небезпеки для майбутньої мами і дитини. Оформити документ необхідно не пізніше ніж за тиждень до вильоту. Крім того, представники авіакомпанії можуть попросити вас підписати угоду про те, що перевізник не бере на себе відповідальність при виникненні непередбаченої ситуації на борту. Всі перевізники найчастіше вимагають довідку від лікаря. З 37 тижня вагітності навіть при наявності позитивного медичного висновку ймовірність відмови в перельоті авіакомпанії багаторазово зростає.
Підготували
О.В.Бакун,
доцент кафедри акушерства та гінекології
БДМУ
Д.М.Ковальський
Студент 4 курсу 11 групи БДМУ

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 30.07.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
41.05
41.1
44.5
44.54

Архів новин

<<Липень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

    


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо