emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
3 Липня 2019 Офіцер військвої частини А4239 Олексій Нконечний 2886

Побратими завжди прийдуть на допомогу
Вчора, 2 липня, понад 20 військовослужбовців військової частини А4239 здали кров для матері свого побратима, яка отримала опіки 70% тіла.
Кожна людина може потрапити у скрутну життєву ситуацію, коли вкрай потрібна допомога і лише своїми силами впоратися неможливо. У таких ситуаціях вкрай важливо мати підтримку рідних і близьких людей на яких можна покластися. Для військовослужбовців, окрім їхніх родини, такими людьми є ще й побратими з якими вони проходять військову службу, ділять всі тяготи військової служби, виконують конституційний обовязок, захищають Україну.
Військовий колектив наче друга родина, завжди прийде на допомогу. І це твердження отримало ще одне підтвердження, адже їм навіть не шкода поділитися частинкою себе віддати власну кров.
Військовослужбовці зроблять усе задля порятунку життя кожного українця, оскільки військові добре памятають слова присяги на вірність народу України і ту допомогу, яку надавала громадськість у найтяжчі періоди російсько - української війни. Тож, коли постає питання допомогти мамі товариша бажаючих виявляється значно більш ніж потрібно. У приміщенні Хмельницькій обласній станції переливання крові черга стояла до 1-ї години дня, тобто до завершення часу прийому крові та її компонентів. Не всіх бажаючих здати кров допускали до здачі у звязку з великою їх кількістю.
Наші військовослужбовці регулярно долучаються до здачі крові та її компонентів. Минулого року військовослужбовцями нашої частини було проведено тиждень здачі крові у ході якого понад 150 військовослужбовців поділилися частинкою себе та допомогли людям, що цього потребують. Загалом наші військовослужбовці здали тоді понад 50 літрів крові.
Командування та особовий склад військової частини А4239 бажає мамі нашого військовослужбовця якомога швидшого одужання.
Ви також можете долучитися і здати кров для Добродієвої Людмили Павлівни, що знаходиться на лікуванні в опіковому центрі Хмельницького.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 29.07.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
41.05
41.1
44.5
44.54

Архів новин

<<Липень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

    


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо