emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
5 Серпня 2019 Офіцер командування військової частини А4239 4136

Наприкінці липня у військовій частині А4239 відбулися двобічні командно-штабні навчання. Для якісного проведення, організації керівництва та контролю за навчаннями на них прибуло вище командування та представники інших військових частин.
Метою таких навчань є вдосконалення професійних навичок особового складу, бойових розрахунків, нарощення спроможностей органами військового управління здійснювати управління підрозділами військової частини та управління ракетними ударами в ході перегрупування, ведення оборонних, стабілізаційних і бойових дій та посилення готовності до можливого загострення воєнно-стратегічної обстановки навколо України, тим паче враховуючи військову агресію РФ на сході нашої держави і нагромадження її військ на наших кордонах.
Однією з особливостей даного навчання була підготовка до можливої протидії військам РФ, які щорічно проводять навчання та підготовку до наступальної операції ЗС РФ проти України.
Дані навчання проводилися не вперше, вони є плановими, та проходили під чітким керівництвом командування Сухопутних військ Збройних Сил України.
Впродовж навчань, офіцери відпрацьовували визначені завдання із планування всебічного забезпечення бойових дій та виконання завдань підрозділами військової частини за призначенням. Також структурні підрозділи здійснювали проведення розрахунків ведення бойових дій у різному складі, необхідних матеріально-технічних засобів, керували діями підрозділів у різних умовах, підтримували тісну взаємодію з іншими органами військового управління тощо.
Завершальним етапом масштабних навчань стали практичні дії підрозділів на полігоні. Завдання значно ускладнювалися імітованою протидією сил противника та реальною роботою підрозділів радіоелектронної боротьби. Однак, завдяки сучасним засобам звязку, які стоять на озброєнні в військовій частині система управління була непохитна, а всі підрозділи працювали, наче єдиний механізм.
Спостерігаючи за ходом практичних дій, представники командування Сухопутних військ Збройних Сил України високо оцінив підготовку, хід навчань та готовність до виконання бойових завдань, як самих підрозділі, так і військової частини А4239 загалом.
Дані навчання допомогли відточити військові вміння та значно покращити рівень бойової готовності до виконання завдань по обороні територіальної цілісності і незалежності нашої країни та захисту народу України.

Військова частина А4239 запрошує патріотів, що бажають долучитися до лав Збройних Сил України і стати на захист територіальної цілісності та незалежності України. Телефон у місті Хмельницькому: 65-62-25.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 29.07.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
41.05
41.1
44.5
44.54

Архів новин

<<Липень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

    


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо