emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
8 Серпня 2019 Офіцер командування військової частини А4239 Олексій Наконечний 5457

За підсумками командно-штабних навчань, аналізу діяльності та результативності підрозділів військової частини А4239 було визначено кращий підрозділ забезпечення, ним став Польовий вузел звязку. Він забезпечує розгортання мережі звязку управління частини з вищими штабами та підпорядкованими підрозділами, організацію відкритого та засекреченого телефонного і телеграфного звязку. Під час повсякденної діяльності особовий склад польового вузла звязку підтримує в готовності до застосування техніку, засоби звязку, та обладнання рухомого командного пункту частини.
Начальник польового вузла звязку майор Євген Мальований, також визначений одним із кращих офіцерів військової частини, який має вагомий життєвий, службовий та бойовий досвід участі у захисті нашої країни. Даний офіцер є визнаним лідером у колективі, що забезпечує успіх дій підлеглих військовослужбовців, він вміло розставляє пріоритети, що сприяє успішному виконанню завдань особовим складом та впроваджує передовий досвід на практиці як в бойових умовах, так і в тилу - констатує командир військової частини.
В умовах сьогодення щоб бути взірцевим командиром, справжнім сучасним лідером, керівником потрібно знати, вміти та володіти цілим набором інструментів впливу і основами психології, здобути хорошу фахову освіту, постійно вдосконалювати знання та вміння, нагромадити значний життєвий досвід, пройти всі ланки служби, вникнути у кожен аспект життя підрозділу та військовослужбовців. Без усього цього не можливо вибудувати успішної взаємодії і системи управління підрозділом. Справжній командир-лідер не тільки знає, куди він іде, але й спроможний надихнути інших йти разом з ним. Саме таким лідером для всього особового складу польового вузла звязку і є Євген Олександрович.
Кожен командир повинен розуміти, що чим складніші завдання виконує підрозділ, тим більшу роль відіграє колективна робота. Один командир просто не здатен впоратися із великою кількістю завдань, - переконаний майор Євген Мальований. Натомість, начальнику потрібні вмотивовані та висококваліфіковані військовослужбовці, з якими йому буде комфортно працювати. Це вкрай актуально у сучасних реаліях, адже від рішення командира залежить життя людей.
Вході навчань польовий вузел звязку відпрацював усі поставлені йому завдання із планування всебічного забезпечення бойових дій, здійснював заходи протидії роботі ворожих підрозділів радіоелектронної боротьби, підтримував тісну взаємодію з іншими органами військового управління, забезпечував надійний і захищений звязок, чим значно посприяв чіткому виконанню завдань за призначенням підрозділами військової частини. Підрозділ буде нагороджено грамотами, відзнаками та перехідним вимпелом військової частини.
Військовий звязок є однією з основних складових всіх військових дій, оскільки без неї неможливо координувати й керувати військами. Війська звязку спеціальні війська, які навіть у мирний час виконує не умовні, а по суті, реальні бойові завдання. Портативні радіостанції стають у пригоді на передовій, цифрові передавачі забезпечують кодований обмін повідомленнями між підрозділами, доступ до комп'ютерних мереж відбувається через супутники.
Нажаль початок російсько-української війни українська армія зустріла із ледь працездатною системою військового звязку, майже без сучасних засобів комунікації, з низьким рівнем захищеності.
Однак зараз система звязку Збройних сил України будується з використанням стаціонарних та рухомих вузлів звязку, з застосуванням засобів супутникового, радіо, транкінгового, радіорелейного та провідового звязку, які спроможні забезпечувати стійке, захищене управління військовими частинами та підрозділами у ході бойових дій, у русі, на марші - в умовах застосування ворогом засобів радіоелектронної протидії (РЕП).
Саме силами польового вузла звязку було здійснено перехід військової частини на сучасні засоби звязку, що значно підвищує ефективність керівництва, взаємодії і рівень бойової готовності особового складу військової частини. Впровадження сучасних цифрових захищених засобів військового звязку та суттєвого удосконалення процесів бойового управління забезпечує якісну перевагу над військами агресора. Адже у сучасних умовах на полі бою не великий перемагає малого, а швидкий бє повільного.
Командування військової частини А4239 вітає всіх звязківців з їх професійним святом - Днем військ звязку України, що відзначається 8 серпня, відповідно до указу Президента України 154/2000 від 1 лютого 2000 року.
Дорогі товариші, бажаємо Вам і Вашим рідним миру, спокою та злагоди, міцного здоровя, успіхів у справах та починаннях заради процвітання незалежної України та її народу. Зі святамом вас!
Військова частина А4239 запрошує патріотів, що бажають долучитися до лав Збройних Сил України і стати на захист територіальної цілісності та незалежності України. Телефон у місті Хмельницькому: 65-62-25.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 29.07.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
41.05
41.1
44.5
44.54

Архів новин

<<Липень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

    


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо