emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
23 Січня 2020 Пресофіцер військової частини А4239 Олексій Наконечний 2963

Вчора, 22 січня 2020 року, у День Української єдності (День Соборності) та 101 річниці проголошення обєднання Української Народної Республіки і Західно-Української Народної Республіки, відбулась знаменна подія, військова частина А4239 отримала свій почесний прапор та мощі Святої Варвари.
З цієї нагоди відбулася урочиста церемонія вручення цього військового символу честі, доблесті та слави, що пройшла на стройовому плацу військової частини. У ній, крім військовослужбовців, також взяли участь митрополит Хмельницький та Камянець-Подільський Православної церкви України Антоній (Махота), секретар Хмельницької міської ради Кривак Михайло Михайлович, перший командир військової частини полковник запасу Володимир Карга та інші поважні гості.
Після шикування на плацу військової частини та внесення Бойового прапора, під звучання Державного Гімну України у виконанні військовослужбовців нашої частини відбулося підняття Державного Прапора України.
Першому із запрошених гостей було надано слово митрополиту Хмельницькому та Камянець-Подільському ПЦУ Антонію, який звернувся до військовослужбовців з настановним словом.
Далі до привітального слова було запрошено секретаря Хмельницької міської ради Кривака Михайла Михайловича, який подякував військовослужбовцям за сумлінне виконання обовязків.
До привітального слова також було запрошено першого командира військової частини полковника запасу Каргу Володимира Борисовича.
Митрополит Хмельницький та Камянець-Подільський ПЦУ Антоній освятив почесні прапори та вручив капелану військової частини, архімандриту ПЦУ, отцю Даниїлу, часточку мощів Святої Варвари. В подальшому Вона зберігатиметься у новозбудованому храмі Божому святого мученика Нестора Солунського ПЦУ, що на території нашої військової частини, у якому на всі церковні свята, кожної неділі та за потребою ведеться служба Божа для усіх віруючих.
На одній стороні полотнища вигаптувано чорного скорпіона, що є емблемою військової частини та створено з дотриманням геральдичних вимог, а на протилежній свята Варвара, що є покровителькою усіх артилеристів, до яких і відносяться військовослужбовці нашої військової частини. Весь особовий склад, від рядового до командира, усвідомлює, що почесне найменування бригади Свята Варвара зобовязує кожного не просто нести військову службу у відповідності до норм керівних документів, але й зробити усе можливе задля захисту українського народу.
Гості свята сердечно привітали весь особовий склад зі святом. У привітальних промовах було зазначено, що сьогодні військовослужбовці частини А4239 демонструють високу професійну майстерність, відповідальність і витримку, вірність присязі та військовому обовязку, своєю службою та працею забезпечують мир та спокій на нашій землі. Побажали військовослужбовцям добра та злагоди, міцного здоровя, щастя і благополуччя, подальших успіхів у почесній і відповідальній справі зміцнення обороноздатності нашої Батьківщини України.
У свою чергу хочеться подякувати шановним гостям за теплі слова та підтримку.
Командування військової частини А4239 висловлює слова вдячності нашим друзям та благодійникам, а саме: митрополиту Хмельницькому та Камянець-Подільському Антонію, Хмельницькому міському голові Симчишину Олександру Сергійовичу, першому командиру військової частини полковнику запасу Каргі Володимиру Борисовичу, військовому волонтеру Ярошенко Олені Віталіївні, народному депутату України Сергію Лабазюку, депутату Хмельницької міської ради Паламарчуку Віктору Анатолійовичу, директору Південно-Західного ТРУ АТ КБ Приватбанку Браніцькому Юрію Олександровичу та іншим.
Військова частина А4239 запрошує патріотів, що бажають долучитися до лав Збройних Сил України і стати на захист територіальної цілісності та незалежності України. Телефон у місті Хмельницькому: 65-62-25.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 29.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.07
39.13
42.09
42.15

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо