emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
19 Лютого 2020 Пресофіцер 19 ракетної бригади "Свята Варвара" Олексій Наконечний 1230

Сьогодні, 19 лютого, на спортивній базі 19 ракетної бригади Свята Варвара, розпочався чемпіонат Сухопутних військ Збройних Сил України з футзалу серед військових частин безпосереднього підпорядкування.

Даний захід проводився відповідно до Плану проведення спортивних заходів Сухопутних військ Збройних Сил України на 2020 рік з метою популяризації футзалу серед військовослужбовців, підвищення рівня їх спортивної майстерності, фізичної підготовленості, відбору кращих спортсменів до складу збірної команди Сухопутних військ Збройних Сил України з футзалу, утвердження авторитету та підвищення іміджу Збройних Сил України серед цивільного населення.

У даного виду спорту велика історія. Цього року виповнюється 90 років з його започаткування. Він походить з містечка Монтевідео, що в Уругваї. Саме там 1930 року, Хуан Карлос Серіані створив нову версію футболу для змагань. Дуже швидко цей вид спорту почав поширюватись всією територією Південної Америки і далі світом. Перший чемпіонат світу з футзалу був проведений в Сан-Паулу в 1972 році, чемпіонами стали господарі турніру команда Бразилії. У Збройних Силах України даний Чемпіонат проводиться з 2005 року, але з 2014 року у звязку з російською агресією його проведення було припинено і лише цього року було відновлено.

У Чемпіонаті приймали участь 10 команд з різних військових частин та міст, а саме: з Києва, Сум, Кременчука, Бродів, Нового Калинова, Херсону, Дрогобича, Дівічок, Полтави та господарі турніру ракетники з Хмельницького.

Це вже другий етап змагань, що проходитиме три дні і завершиться фіналом у пятницю, 21 лютого. Перший етап відбувся два тижні тому, в місті Одеса, у ньому приймали участь вищі військові навчальні заклади та оперативні командування. Наступний третій етап відбудеться через тиждень, де кращі спортсмени будуть змагатися за першість на турнірі Чемпіонату Збройних Сил України, що проходитиме у Львові з 24 лютого,-повідомив старший викладач кафедри фізичного виховання спеціальної фізичної підготовки Житомирського військового інституту імені Корольва полковник Ігор Щербина.

За результатами групових поєдинків до фіналу вийдуть по дві найкращі команди. Перша в групі А зіграє з другою в групі Б, і, відповідно, друга в групі А за вихід до фіналу боротиметься з першою в групі Б.

Самі матчі відбуваються у спортивному залі 19 ракетної бригади Свята Варвара, де усі бажаючі можуть спостерігати за цим видовищним дійством. Впродовж цих змагань глядачі побачать видовищні поєдинки, безкомпромісну, спортивну боротьбу, незламну жагу до перемоги, стійкий характер спортсменів, справжній дух воїнів та військове братерство.

На цих змаганнях збірна команда ракетної бригади вже відіграла свій перший поєдинок і отримала блискучу перемогу з рахунком 9:0 над командою з міста Полтави. Ми вітаємо наших спортсменів з перемогою та зичимо їм подальших успіхів. Всі спортсмени виступають з гідністю та демонструють відмінні результати. На нас ще чекають дійсно цікаві і насичені гострими моментами поєдинки.

Командування 19 ракетної бригади Свята Варвара щиро вдячне за можливість проведення даного спортивного заходу та вітає всіх учасників Чемпіонату Сухопутних військ ЗСУ серед військових частин безпосереднього підпорядкування з футзалу.
Сподіваюся, що наші гості надовго залишать у своїх серцях згадку про наш затишний, мальовничий край і з теплотою в серці будуть згадувати дні нинішніх змагань.

Військова частина А4239 запрошує патріотів на військову службу. Долучайся до нас, стань частиною Збройних Сил України, що боронять твій дім. Телефони для довідок у місті Хмельницькому: 65-62-25.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 19.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.66
39.68
42.23
42.24

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо