emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
24 Лютого 2020 Пресофіцер 19 ракетної бригади "Свята Варвара" Олексій Наконечний 1831

21 лютого, на спортивній базі 19 ракетної бригади Свята Варвара, завершився чемпіонат Сухопутних військ Збройних Сил України з футзалу серед військових частин безпосереднього підпорядкування.
Даний захід проводився відповідно до Плану проведення спортивних заходів Сухопутних військ Збройних Сил України на 2020 рік з метою популяризації футзалу серед військовослужбовців, підвищення рівня їх спортивної майстерності, фізичної підготовленості, відбору кращих спортсменів до складу збірної команди Сухопутних військ Збройних Сил України з футзалу, утвердження авторитету та підвищення іміджу Збройних Сил України серед цивільного населення.
У даного виду спорту велика історія. Цього року виповнюється 90 років з його започаткування. Він походить з містечка Монтевідео, що в Уругваї. Саме там 1930 року, Хуан Карлос Серіані створив нову версію футболу для змагань. Дуже швидко цей вид спорту почав поширюватись всією територією Південної Америки і далі світом. Перший чемпіонат світу з футзалу був проведений в Сан-Паулу в 1972 році, чемпіонами стали господарі турніру команда Бразилії. У Збройних Силах України даний Чемпіонат проводиться з 2005 року, але з 2014 року у звязку з російською агресією його проведення було припинено і лише цього року було відновлено.
У Чемпіонаті приймали участь 10 команд з різних військових частин та міст, а саме: з Києва, Сум, Кременчука, Бродів, Нового Калинова, Херсону, Дрогобича, Полтави, смт. Дівічок та господарі турніру ракетники з Хмельницького.
Це був другий етап змагань, що проходив три дні і завершився фіналом сьогодні, у пятницю, 21 лютого. Перший етап відбувся два тижні тому, в місті Одеса, у ньому приймали участь вищі військові навчальні заклади та оперативні командування. Наступний третій етап відбудеться наступного тижня. Там кращі спортсмени будуть змагатися за першість на турнірі Чемпіонату Збройних Сил України з футзалу,-повідомив старший викладач кафедри фізичного виховання спеціальної фізичної підготовки Житомирського військового інституту імені Корольва полковник Ігор Щербина.
Самі матчі відбуваються у спортивному залі 19 ракетної бригади Свята Варвара, де усі бажаючі могли спостерігати за цим видовищним дійством. Впродовж цих змагань глядачі побачать видовищні поєдинки, імпровізацію, креативність, техніку, контроль м'яча, передачі в обмеженому просторі та захоплюючу гру, що вже підкорила серця мільйонів фанатів.
У пятницю, 21 лютого, було відіграно 7 напружених матчів і у безкомпромісній боротьбі було визначено кращу команду серед військових частин безпосереднього підпорядкування Командування Сухопутних військ Збройних Сил України, яка вже цього тижня представлятиме честь свого виду військ на Чемпіонаті Збройних Сил України, що відбудеться у Львові.
За результатами трьох днів змагань у фіналі зустрілися дві надзвичайно сильні команди Президентський полк з Києва та Ракетники з Хмельницького.
В обох команд цікава історія, свої спортивні секрети і мотиви до перемоги. Обидві команди розпочали завчасну підготовку до змагань, що було підтверджено їх високою результативністю та яскравою грою на футбольному полі.
Спортсмени зі столиці постійно тренуються та підтримують свій фізичний стан на високому рівні. Загалом їх команда складається з професійних футболістів, частина з них строкової служби, віком до 25 років, що з дитинства займаються футболом і навіть грали у професійних клубах. Навіть до тренування залучалися професійні цивільні тренери.
Віддавався цілковито, всі сили віддав так, як ми ставили перед собою високі цілі. У нас була одна мета-це перемога,- повідомив учасник команди Окремого президентського полку імені Богдана Хмельницького, солдат строкової служби Арделян Нуцу.
Команда Хмельницьких Ракетників була сформована з досвідчених військовослужбовців контрактної форми служби і у її складі був навіть найстарший учасник змагань (воротар) віком 53 роки. Нажаль часу для підготовки вони мали менше, оскільки лише два місяці тому дізналися про проведення чемпіонату Сухопутних військ Збройних Сил України з футзалу та підготовку здійснювали лише власними силами.
Однак не дивлячись на все вищезазначене вони продемонстрували чудовий результат і зробили усе щоб це було захоплююче спортивне дійство сповнене напружених яскравих моментів та військового братерства. Всі спортсмени виступали з гідністю та демонстрували відмінні спортивні результати.
Команди не поступалися одна одній у своїй майстерності, злагодженості дій і у запеклій спортивній боротьбі продемонстрували свою незламну жагу до перемоги, стійкий характер та справжній дух воїнів. У першому відбірковому поєдинку Наші Ракетники завдали поразки гостям зі Столиці. Хоча у фінальному поєдинку збірна команда 19 ракетної бригади Свята Варвара продемонструвала надзвичайно якісний футбол з безліччю яскравих і гострих моментів, однак першість дісталась саме представникам Президентського полку з Києва. Ракетники отримали срібло, а бронза дісталася представникам з Нового Калинова.
Командування 19 ракетної бригади Свята Варвара щиро вдячне за можливість проведення даного спортивного заходу і вітає всіх учасників Чемпіонату Сухопутних військ ЗСУ серед військових частин безпосереднього підпорядкування з футзалу з їх яскравим завершенням та зичить їм подальших успіхів і звершень, а переможцям бажаємо з гідністю виступити на наступному етапі та здобути кубок Збройних Сил України.
Сподіваємося, що наші гості надовго залишать у своїх серцях згадку про наш затишний, мальовничий край і з теплотою в серці будуть згадувати Хмельниччину та дні нинішніх змагань.
Військова частина А4239 запрошує патріотів на військову службу. Долучайся до нас, стань частиною Збройних Сил України, що боронять твій дім. Телефони для довідок у місті Хмельницькому: 65-62-25.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 28.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.3
39.33
42.42
42.45

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо